9. april 2020
Det blev Louise Mehnke som er valgt til folketingskandidat, mens  Ergin Øzer er ny kandidat til regionsrådet, da Socialdemokratiet søndag afholdt generalforsamling.
Det blev Louise Mehnke som er valgt til folketingskandidat, mens Ergin Øzer er ny kandidat til regionsrådet, da Socialdemokratiet søndag afholdt generalforsamling.
Foto: Per Frost Henriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Menke valgt til ny folketingskandidat for Socialdemokratiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Menke valgt til ny folketingskandidat for Socialdemokratiet

Louise Mehnke er ny folketingskandidat, mens
Ergin Øzer er ny regionskandidat, da S afholt generalforsamling

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 21. januar 2020 kl. 09:23
Af Peter Mailand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev Louise Mehnke som er valgt til folketingskandidat, mens Ergin Øzer er ny kandidat til regionsrådet, da Socialdemokratiet i søndags afholdt generalforsamling.

Til begge kandidaturer blev foretaget kampvalg. Tidligere kandidat til byrådet, Suzan Daoud og medlem af Fredensborg Byråd, Louise Mehnke ønskede begge at opstille til folketingskandidaturet. Til regionsrådskandidaturet opstillede både Mette Poulsen, som bor i Rudersdal Kommune, og medlem af Fredensborg Byråd, Ergin Øzer.

10-års jubilæum

Fredensborgkredsen skal tage endeligt stilling til opstilling af kandidater d. 16. marts, når også Hørsholm Partiforening har haft mulighed for at udpege kandidater på deres generalforsamling.

Vivian Johnsen blev genvalgt på generalforsamlingen til formand i partiforeningen og i partiforeningens bestyrelse blev foretaget en enkelt udskiftning. Af 3 bestyrelsesmedlemmer som var på valg, blev Peter Vilain og Jan Jensen genvalgt, mens Knud Erik Mikkelsen blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem. Til suppleanter blev valgt Dorte Beyer Nielsen, Majbritt Damborg og Lars Sandt.

På generalforsamlingen markeredes desuden Thomas Lykke Pedersens 10-års jubilæum som Borgmester for Fredensborg Kommune. Partiforeningen skænkede en gave til Borgmesteren som han havde ønsket sig; en gavecheck til køb af en kaffebrygger som Borgmesteren ønsker at donere til Kulturstationen i Humlebæk. Borgmesteren fik også et lille snapseglas i tin som erindring for de 10 år som Borgmesteren.

Bevar mimrekortet

Derudover blev Socialdemokraterne enige om at arbejde målrettet for en bevarelse af Mimrekortet.

"Pensionister er den eneste befolkningsgruppe, som ikke selv har mulighed for at øge egne indtægter fordi de fleste pensioner ligger fast. Det er derfor urimeligt, at offentlige trafikselskaber udhuler pensionisternes købekraft og reducerer pensionisternes muligheder for at bevæge sig omkring ved brug af ledig transportkapacitet. Afskaffelsen af mimrekortet vil også være et hårdt slag mod pensionisters deltagelse i frivilligt arbejde, for sociale kontakter, transport til sundhedsvæsen, deltagelse i det offentlige liv med mere, ” fremgår det af en pressemeddelelse.