6. august 2020
Marie Rørbæk skal skrive historier til børnene i Fredensborg Kommune. Pressefoto
Marie Rørbæk skal skrive historier til børnene i Fredensborg Kommune. Pressefoto
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt bibliotek samarbejder med børnebogsforfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt bibliotek samarbejder med børnebogsforfatter

Forfatter Maria Rørbæk arbejder på biblioteket

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 07. juli 2020 kl. 07:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en del af bevillingen fra Børne- og Undervisningsministeriet til sommeraktiviteter til børn og unge har Fredensborg Bibliotekerne sat gang i et spændende historieskattejagtsforløb med børnebogsforfatter Maria Rørbæk.

Det er et forløb, der munder ud i tre forskellige historieskattejagter udviklet helt særligt til Humlebæk, Nivå og Fredensborg. I løbet af skolernes sommerferie vil historierne én for én blive offentliggjort på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside og Facebook.

Skattejagterne udgøres af små videoer, hvor forfatteren trin-for-trin udfolder de spændende historier, der tager udgangspunkt i steder omkring bibliotekerne i de pågældende byer. Undervejs skal deltagerne løse opgaver, der fører historierne, og deltagerne, videre rundt i lokalområdet. Om projektet siger afdelingsleder på Fredensborg Bibliotek Maria Björnsdóttir:

"Vi er virkelig glade for at have fået denne mulighed for at give børnene i kommunen denne anderledes sommeraktivitet, som vil bringe dem lidt rundt omkring i lokalområderne. Vi ser meget frem til samarbejdet med forfatter Maria Rørbæk og I kan godt glæde jer - det bliver nogle spændende historier."

Historieskattejagterne henvender sig til børn i 0. til 3. klasse og deres familier. Følg med på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside og Facebook, hvor historierne løbende vil blive offentliggjort.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?