1. oktober 2020
Den plan for hvordan Kongernes Nordsjælland skal udvikles over de næste seks år er nu blevet trykt, så alle kan se den.
Den plan for hvordan Kongernes Nordsjælland skal udvikles over de næste seks år er nu blevet trykt, så alle kan se den.
Foto: Allan Høxbroe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kongernes Nordsjælland: Udviklingsplan udgives

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kongernes Nordsjælland: Udviklingsplan udgives

Nu kan man få et trykt eksemplar af udviklingsplanen for Kongernes Nordsjælland

Opdateret 12. august 2020 kl. 14:34
Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 12. august 2020 kl. 14:12
Af Peter Mailand

NATIONALPARK Den plan for, hvordan Kongernes Nordsjælland skal udvikles over de næste seks år, som bestyrelsen vedtog før sommerferien, er nu blevet trykt, så alle kan se den.

Lodsejere, som har lagt deres jord ind i nationalparken, har modtaget en nationalparkplan med posten. Andre interesserede er velkomne til at hente et eksemplar.

Og det glæder bestyrelsesformanden for Nationalpark Kongernes Nordsjælland, Carl Bruun.

"Bestyrelsen håber, at mange vil benytte lejligheden til at blive klogere på den rige natur og historie, som nationalparken rummer. Planen er resultatet af næsten to års arbejde og ser ud, som den gør, takket være de mange gode ideer og forslag, som borgere og foreninger har bidraget med undervejs. Den store opbakning tegner lovende for de næste seks års arbejde. Lokalt ejerskab er helt afgørende for, at de mange spændende indsatser i nationalparkplanen kan realiseres," siger han i en pressemeddelelse.

Knap 200 sider

Nationalparkplanen er knap 200 sider lang og består af tre kapitler. Kapitlet Hvad har vi? beskriver de mange værdier, som nationalparken rummer, inden for bl.a. natur, kulturhistorie og landskab. Kapitlet Hvad kan vi? beskriver, hvad nationalparken kan gøre inden for lovens rammer. Kapitlet Hvad vil vi? beskriver, hvilke indsatser inden for bl.a. natur, kulturhistorie og formidling, som nationalparken vil arbejde med i de næste seks år. Alle indsatserne i planen vil blive realiseret gennem dialog, samarbejde og frivillige aftaler.

Planen kan hentes på biblioteket i Humlebæk, Fredensborg, Nivå, Kokkedal, Hillerød, Skævinge, Helsingør, Espergærde, Hornbæk, Helsinge, Gilleleje, Græsted, Frederiksværk og Hundested. Det bliver også muligt at låne et eksemplar af planen på biblioteket, når den er blevet katalogiseret.

Nationalparkplanen kan også læses på Nationalpark Kongernes Nordsjællands hjemmeside her.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?