2. juli 2020
Selvom 400 skrev under i protest mod planerne om at tung trafik skal køre ad den lille villavej i Kokkedal, så hjalp protesterne ikke. Her ses Hossein Armandi (tv.). Foto: Peter Mailand
Selvom 400 skrev under i protest mod planerne om at tung trafik skal køre ad den lille villavej i Kokkedal, så hjalp protesterne ikke. Her ses Hossein Armandi (tv.). Foto: Peter Mailand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beboerformand: "Det er utilgiveligt"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboerformand: "Det er utilgiveligt"

Grundejerforeningsformand Hossein Armandi var meget skuffet efter mandagens byrådsmøde

Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 30. juni 2020 kl. 20:22
Af Peter Mailand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

RUGVÆNGET "Meget skuffende!" Sådan er reaktionen fra formanden for grundejerforeningen Hossein Armandi, efter byrådsmødet mandag aften.

arrow Læs også: Underskrifter og protester hjalp ikke: Lastbiler skal køre igennem villakvarter

"Folk var meget skuffet. Det var en cirkusforestilling fra byrådets side, hvor hele var afgjort på forhånd," siger han til Uge-Nyt og fortsætter:

"Det, der gjorde mest ondt var, at der var én af beboerne der begyndte at græde. Det er utilgiveligt, at byrådet ikke kan finde et alternativ til den løsning og, at man har ignoreret dialogen fra beboerne hele vejen igennem. Vi har arbedet hårdt på det her i14 dage for at finde en alternativ løsning og så er beslutningen truffet på forhånd," siger han.

Tror ikke på nedsat fartgrænse

Selvom byrådet har vedtaget at sætte hastighedsgrænsen ned i området, så tror Hossein Armandi ikke at det virker.

"Hvem skal kontrollere det?" spørger han.

Det er Hossein Armandi, der havde indkaldt til demonstrationen. Han blev opmærksom på sagen, da han fik en henvendelse fra en projektleder.

"Jeg er målløs, chokeret og skuffet over processen i det her. Normalt plejer man at sende sådanne sager i høring og indkalde naboerne til et borgermøde, men her fik jeg bare en mail, hvor jeg blev bedt om at orientere de andre naboer i området. Jeg har siddet 12 år i byrådet, men jeg har aldrig oplevet noget lignede," siger han til Uge-Nyt.

Sagen hastes igennem

"Hvis vi havde vidst det her i oktober så kunne vi måske have gjort noget, men nu er det en beslutning, der bare skal hastes igennem," siger han.

Siden har beboerne været oprør over udsigten til, at der skal køre tunge lastbiler frem og tilbage ad de stille vilaveje i forbindelse med byggeriet ved Kokkedal Skole, der strækker sig over de næste fire år.

"Beboerne bliver ramt hårdt af det her, og det bliver et rent mareridt. Der har været meget fokus på lastbiler, men der kommer jo også til at køre håndværkerbiler frem og tilbage mange gange dagligt og dem har der slet ikke været fokus på," siger han.

"Man har bare truffet den her beslutning hen over hovedet på befolkningen," siger han

Beboerne holder møde på Rugvænget i Kokkedal torsdag aften kl. 19.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?