29. september 2020
Prisen for at krydse Roskilde Fjord via Kronprinsesse Marys Bro bør halveres, lyder det fra Venstre forud for forhandlinger
Prisen for at krydse Roskilde Fjord via Kronprinsesse Marys Bro bør halveres, lyder det fra Venstre forud for forhandlinger
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V: Halv pris for at krydse bro i ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V: Halv pris for at krydse bro i ferien

Prisen for at køre på Kronprinsesse Marys Bro bør halveres i sommerperioden for at skabe liv og vækst, lyder det fra Venstre

Lokalavisen Frederikssund - 18. juni 2020 kl. 15:39
Af Henrik Gregersen

"Det her er bare et lille bidrag til at skabe vækst i sommerlandet. Håbet er, at folk i stedet bruger pengene på at købe en is eller noget andet, når de kommer til Hornsherred, så vi får givet turismen og det lokale erhvervsliv en hjælpende hånd."

Sådan lyder det fra Venstres Folketingsmedlem Hans Andersen forud for forhandlinger med regeringen om, hvordan man bedst muligt anvender de cirka 700 millioner kroner, et bredt flertal i Folketinget er blevet enige om i en såkaldt Sommerpakke, for at afbøde konsekvenserne af Corona-nedlukningens eftervirkninger.

Styrket turisme

Venstre går ifølge Hans Andersen til forhandlingerne med ambitionen om at halvere de indenlandske broafgifter:

"Regeringen vil gerne gøre det gratis at sejle til øerne. Og vores input er så, at vi ønsker at reducere taksten på broerne - både på Storebælt og på Kronprinsesse Marys Bro. Hensigten er at styrke væksten og turismen i sommerperioden," siger han til Lokalavisen.

Han er indforstået med, at en stor del af befolkningen i Frederikssund Kommune formentlig hellere havde set en helt gratis bro:

"Jeg forstår og deler den opfattelse. Men det er vigtigt at holde sig for øje, at den halverede pris på broen ikke kun skal gælde for turister, men for alle. Så dermed kommer det alle til gavn," siger han til Lokalavisen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?