12. august 2020
Den kendte duo Michala Petri og Lars Hannibal giver koncert i Islebjerg Kirke torsdag 23. januar kl. 19.30
Den kendte duo Michala Petri og Lars Hannibal giver koncert i Islebjerg Kirke torsdag 23. januar kl. 19.30
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær duo i Islebjerg Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær duo i Islebjerg Kirke
Lokalavisen Frederikssund - 13. januar 2020 kl. 10:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Michala Petri og Lars Hannibal hører begge til blandt de bedste på deres respektive instrumenter - blokfløjte og guitar.

Med deres fælles store erfaring har de udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker.

Torsdag 23. januar kl. 19.30 er det så publikum i Islebjerg Kirke, der får mulighed for at høre en koncert med den erfarne duo.

Programmet vil være både smukt, virtuost og humoristisk, og indeholde musik af store mestre som Bach, Vivaldi, Händel, Nielsen, Grieg, Piazzolla – og også musik fra andre dele af verden.

Duoen kunne i 2017 fejre 25 års jubilæum, og i det kvarte århundrede har de spillet langt mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, ved festivaler samt på tv- og radiostationer i Danmark, rundt i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico og Mellemøsten.

Som en anmelder skrev:Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken.

Der er gratis adgang til koncerten. pressemeddelelse

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?