6. juni 2020
Udvalgsformand Morten Skovgaard (V). Arkivfoto
Udvalgsformand Morten Skovgaard (V). Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Millioner på vej til skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millioner på vej til skoler

Både Ådalens Skole og Marielystskolen får kommer til at nyde godt af det ophævede anlægsloft

Lokalavisen Frederikssund - 23. maj 2020 kl. 06:57
Af Henrik Gregersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årsagen er dyster.

Men elever og lærere på to skoler i Frederikssund kan nu se frem til, at de fremrykkede investeringer i kølvandet på Corona-pandemien kommer til at give dem bedre faciliteter.

Byrådet besluttede på møde den 29. april 2020 at fremrykke anlægsinvesteringer til 2020 til etablering af faglokaler på Ådalens Skole indenfor en ramme på 8,240 mio. kr.

Og på sidste uges møde i økonomiudvalget nikkede politikerne til, at der på samme måde kan investeres et tilsvarende beløb til faglokaler på Trekløverskolens afdeling Marienlyst for 8 mio. kr.

"Det er en super god beslutning, som kunne lade sig gøre fordi anlægsloftet er fjernet og fordi Frederikssund kommune har en god økonomi.
I en svær tid, er det her virkelig en nyhed der kommer til at gøre en forskel på skolerne," konstaterer Morten Skovgaard (V), formand for uddannelsesudvalget i et Facebook-opslag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?