12. juli 2020
Forældre til elever på Ådalens Skole havde indstillet lærerne til hæderen 'Af hjertet tak', for deres gode håndtering af undervisningen under Corona. Særligt blev de to lærere Jannie Markwick og David Wittenburg fremhævet. Foto: Morten Hauglund
Forældre til elever på Ådalens Skole havde indstillet lærerne til hæderen 'Af hjertet tak', for deres gode håndtering af undervisningen under Corona. Særligt blev de to lærere Jannie Markwick og David Wittenburg fremhævet. Foto: Morten Hauglund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lærere hædret for indsats under Corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærere hædret for indsats under Corona

Forældre til elever på Ådalens Skole har indstillet lærerne til hæderen 'Af hjertet tak' for deres særlige indsats i en helt speciel tid

Lokalavisen Frederikssund - 29. juni 2020 kl. 14:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter eleverne i sidste uge havde forladt Ådalens Skole for at tage hul på en lang sommerferie, samledes lærere og pædagoger til en afsluttende bid brød. Udover den lette stemning med forventningen om sommerferie forude var der også tid til lidt efterreflektion.

For de seneste måneder har nemlig budt på et skoleliv, som ikke kun eleverne vil huske i mange år, men som også har vendt op og ned på vaner og erfaringer blandt de voksne, det fortæller Ådalens Skole i en pressemeddelelse.

Fjernundervisningen har krævet kreative løsninger på både faglig undervisning og samvær med eleverne. Det være sig også undervisning med elever i små grupper, med skrappe rengøringskrav og afstandsrestriktioner som altsammen har betydet, at lærere og pædagoger har skulle vende udfordringer til mulige løsninger og sikre, at børnenes hverdag, på trods af de nye rammer, både var tryg og fyldt med god læring og samvær.

Af hjertet tak

Denne helt særlige indsats blev under sommerafslutningen blandt lærerne fremhævet af Charlotte Drue. Hun er blandt andet administrator på Facebook-gruppen 'Frederikssund - Vores Kommune'. Hun står ligeledes bag initiativet "Af hjertet tak", hvor tre særlige indsatser i Frederikssund Kommune under Corona-nedlukningen hædres.

Lærerne på Ådalens Skole kunne udover hæderen også modtage en kunstplakat af Kersti Runland.

Børnene er 'vikinger'

"Det er forældre til flere af skolens elever, som har indstillet mange af lærerne, og hæderen er derfor til alle Ådalens Skoles medarbejdere, for en helt særlig indsats, i en særlig tid," fortæller Charlotte Drue.

To lærere blev dog især fremhævet nemlig David Wittenburg og Jannie Markwick, som er lærere på specialområdet.

En forælder skrev blandt andet i sin indstilling:

"Tre dage om ugen er eleverne på Vikingepladsen, hvor de banker, graver og laver lektier, Børnene er 'vikinger' dernede, og vi synes, det er så fedt, at børnene kan gå i skole på den måde også. Børnene er helt vilde med at komme afsted. Vi har aldrig oplevet dem så glade for skolen før. Det, at kombinere det praktiske med det boglige er fantastisk for vores børn. De to andre dage er de i Ådalen, går ture, finder ting og laver opgaver. Især de to lærere gør en forskel, ikke kun for børnene, men også for os forældre. De ser vores børn, og de bakker dem op samt anerkender dem. Det er så skønt at opleve"

Fakta:

Der kom over 80 nomineringer, hvoraf tre er blevet udvalg.

Plakaten "Af hjertet tak" er skabt til netop de mennesker, der gør en vigtig forskel i hverdagen. Plakaterne er designet med stor kærlighed og respekt til de mennesker som knokler for, at vores samfund stadig hænger sammen. De er nummereret og designet af kunstner Kersti Runland, Ketty Boop Galleri.

Ådalens Skole genåbnede for elever for 0.-5. kl. samt elever i specialklasser og videnscenteret onsdag d. 15. april. Skolens øvrige elever vendte tilbage mandag d. 18. maj.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?