6. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grafisk kunst i Rejsestalden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grafisk kunst i Rejsestalden
Lokalavisen Frederikssund - 02. juni 2020 kl. 13:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

jægerspris Når Kulturhuset Rejsestalden igen slår dørene op, bliver det med en udstilling af grafisk kunst fra Signe Bagger.

Signe Bagger er nyuddannet grafisk designer fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole. I hendes tryk og illustrationer arbejder hun med et legende udtryk, hvor analoge og digitale tråde flettes sammen, og hvor retro fornemmelser kombineres med moderne træk i et farverigt og fantasifuldt univers. Hendes værker skabes ofte på baggrund af forskellige temaer, der varierer fra videnskab til poesi. Hun ønsker at skabe grafiske værker, vi alle kan forholde os til.

Signe Bagger har desuden skabt en smuk plakat, der fejrer naturen. Den kan købes i Rejsestalden i udstillingsperioden. Hun fortæller, at plakatens motiv forholder sig til, at alting vokser og gror som følge af en forbundethed mellem naturens enkelte elementer: - Ud af en næringsrig jord tilført vand og sol spirer og gror både føde og hjem til adskillige insekter og dyr sæson efter sæson. Det er i de små og store samspil i naturen, at liv opstår. Og selv efter livet er samspillet stadig i gang, fortæller Signe Bagger med et smil.

Kan du ikke besøge Rejsestalden i øjeblikket, kan du streame en lille film, hvor Signe fortæller om udstillingen.

pressemeddelelse

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?