28. september 2020
21. august kommer jazzen tilbage til Slangerup blandt andet på rådhuspladsen. Pressefoto
21. august kommer jazzen tilbage til Slangerup blandt andet på rådhuspladsen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der kommer jazzfest til Slangerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der kommer jazzfest til Slangerup

21. august er der masser af Jazz-toner i Slangerup

Lokalavisen Frederikssund - 05. august 2020 kl. 07:08

Det kan godt være at Snake City Jazzfestival er aflyst på grund af Coronapandemien, men der kommer alligevel jazz til byen. Det sker 21. august.

"Vi har fået tilladelse til at lave et arrangement fredag 21. august, hvor byen kommer til at summe af dejlig musik. Byen bliver afspærret fra klokken 18 til 24. Styregruppen bag festivalen forsøger på denne måde at få indtjent lidt penge til at dække underskuddet, der er opstået i forbindelse med aflysningen af festivalen," skriver styregruppen bag Snake City Jazzfestival i en pressemeddelelse.

Dagen begnder med Jazzunderholdning ved Superbrugsen fra klokken 16 til 18. Bagefter er der streetparade mod rådhuspladsen. Samtidig er der eftermiddags koncert i Gårdhaven hos Restaurant Bangkok i Kongensgade, og om aftenen fra klokken 19 til 24 er der musik i et stort telt på rådhuspladsen med plads til 200 siddende gæster.

Musikken foran Brugsen leveres af "Snake City Streetwarmers", mens musikken på restaurant Bangkok leveres af "Afterbeat". I det store telt om aftenen er det fra klokken 19 til 21 orkesteret "Blå Mandag Jazzband", der spiller, og klokken 21.30 til 24 er det så Kim Larsen Band: "Munch og Broderskabet", der sørger for underholdningen.

Bobler og gin

I løbet af dagen kan man også smage på dråber med procenter. Fra klokken 17 til 18.45 er der "Rosé og Bobler smagning" hos Felix vine og "Ginsmagning" fra klokken 19.15 - 21.30. Disse arrangementer kræver tilmelding på forhånd.

"Det er muligt at reservere bordplads i det store telt gennem "place2book" eller via festivalens hjemmeside: www.snakecityjazzfestival.dk. Der er dog kun mulighed for 200 siddepladser - men da vejret jo bliver godt - og der derfor ikke er sider i teltet - kan man hænge ud rundt om og nyde festlighederne," skriver styregruppen.

Man kan på selve dagen få programmet for Snake City Jazzfestival 2021.

Har debatten om sexisme taget overhånd?