8. august 2020
En 22-årig mand blev onsdag standset af politiet på Hørup Skovej, under mistanke om at køre bil i påvirket tilstand. Foto: AdobeStock
En 22-årig mand blev onsdag standset af politiet på Hørup Skovej, under mistanke om at køre bil i påvirket tilstand. Foto: AdobeStock
Foto: beeboys - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 22-årig bilist påvirket af kokain

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årig bilist påvirket af kokain
Lokalavisen Frederikssund - 02. juli 2020 kl. 12:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Hørup Skovvej ved Slangerup blev en 22-årig mandlig bilist fra København standset af en patrulje onsdag klokken 15.56.

følge et narkometer havde han formentlig kørt bil under påvirkning af kokain, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Den 22-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning. Det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Promille over det tilladte

På Fjordlandsvej i Jægerspris blev en 44-årig mandlig bilist fra Frederikssund standset af en patrulje klokken 17.30. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå mandens eventuelle præcise promillegrad.

mass

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?