6. august 2020
Ledøje-borgeren Hugo Grønlund slipper kreativiteten løs, når han bruger papkasser i selskab med børn. Pressefoto
Ledøje-borgeren Hugo Grønlund slipper kreativiteten løs, når han bruger papkasser i selskab med børn. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommer-workshop: Papkasse-Hugo kigger forbi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommer-workshop: Papkasse-Hugo kigger forbi

Hugo Grønlund fra Ledøje er kendt for sine kreative evner med papkasser. Nu kan Egedals børn møde ham i Smørum og Ølstykke

Lokalavisen Egedal - 08. juli 2020 kl. 15:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal Bibliotekerne inviterer til leg og fantasifulde universer sammen med Ledøje-borgeren Hugo Grønlund, når han og børnene bygger med papkasser i Smørum Bibliotek den 23. juli og i Ølstykke Bibliotek den 28. juli fra kl. 9.00 til 15.00 begge dage.

"Kom og hjælp os med at bygge en labyrint, hus eller hule, og når det er bygget kan du lege i det. Der er ingen begrænsninger, når vi leger med pap. Pap er let, pap er stærkt, og så stimulerer det fantasien og kreativiteten. Kom og slå jer løs, hav det sjovt og leg og lær med pap," lyder det fra Egedal Bibliotekerne.

Hugo Grønlund fra HUBU.dk bygger labyrinter og legehuse, og man kan opleve, hvor nemt det er, når store papkasser sættes sammen med Hugos system.

"Der bygges i løbet af formiddagen, og der kræves billet til børn og voksne for at være med. Bare husk madpakke. Om eftermiddagen er der åbent for alle, som har lyst til at komme forbi, og gå på opdagelse i en verden af pap," lyder det fra Egedal Bibliotekerne.

Man kan bestille gratis billetter til både børn og voksne på www.egedalbibliotekerne.dk. Der er et begrænset antal billetter. Arrangementet, der er for børn i aldersgruppen 6-13 år, gennemføres i henhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger og er en del af Feriesjov i Egedal.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?