19. oktober 2021
Anders Agner, der har et indgående kendskab til amerikansk politik og samfundsforhold, kommer til Ølstykke Bibliotek. Pressefoto
Anders Agner, der har et indgående kendskab til amerikansk politik og samfundsforhold, kommer til Ølstykke Bibliotek. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ølstykke sætter fokus på det amerikanske præsidentvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ølstykke sætter fokus på det amerikanske præsidentvalg

Foredrag med redaktør Anders Agner Pedersen på biblioteket

Lokalavisen Egedal - 28. september 2020 kl. 07:08

Tirsdag den 6.oktober 2020 kl.19.00 besøger Anders Agner Pedersen Ølstykke Bibliotek og holder foredrag om det amerikanske præsidentvalg.

Her kan man blandt andet få svar på, hvilke faktorer der spiller ind i forhold til, hvem der kan blive valgt til USA´s næste præsident samt hvilken betydning får det for resten af verden, hvem der sidder i "Det hvide hus".

Anders Agner har et indgående kendskab til amerikansk politik og samfundsforhold. Han er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet fra Danmarks journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik og har skrevet adskillige bøger om amerikanske præsidenter og politik. Han er en af de mest benyttede eksperter omkring amerikanske forhold på tv.

Selve foredraget varer cirka to timer inklusive en kort pause. Billetter sælges for 60 kr. og kan købes via egedalbibliotekerne.dk. De kan også købes på Ølstykke eller Smørum Bibliotek i åbningstiden, men kun på dankort.

Det er muligt at købe restbilletter i selve indgangen på aftenen. Dette kan dog også kun ske på dankort og så længe at biblioteket kan overholde afstandskrav med antallet af gæster. Biblioteket vil overholde alle retningslinjer i forbindelse med covid-19.

Rejser du til udlandet i år?