10. august 2020
Tønnesen A/S, der ligger på Frydensbergvej i Stenløse, runder 40 år.
Tønnesen A/S, der ligger på Frydensbergvej i Stenløse, runder 40 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egedal-firmaet Tønnesen A/S runder et skarpt hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egedal-firmaet Tønnesen A/S runder et skarpt hjørne

Den lokale virksomhed, der leverer tekstiler til børneinstitutioner og Velcro Brand products til industrien, kan fejre 40 års jubilæum

Lokalavisen Egedal - 29. juli 2020 kl. 10:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal-virksomheden Tønnesen A/S kan i august fejre 40 års jubilæum.

Den 1. august 1980 startede Bjarne Tønnesen, Tønnesen A/S i en garage på Udlejrevej i Ølstykke, hvor virksomheden stille og roligt voksede, indtil den flyttede til Frydensbergvej i Stenløse, hvor væksten er forsat gennem årene. Virksomheden har således været beliggende i Egedal kommune siden opstarten.

I 1998 begyndte datteren Karina Gottlieb i virksomheden, og i 2005-10 blev der gennemført et glidende generationsskifte. Siden 2008 har Karina været direktør i virksomheden. Hun havde inden starten hos Tønnesen arbejdet som salgsassistent hos nogle større engros-virksomheder, der handlede med kabler, men hun valgte karriereskiftet, da muligheden bød sig.

"Det har jeg ikke fortrudt et sekund. Det har været en fantastisk rejse at komme ind og overtage familiefirmaet og videreudvikle dette," siger Karina Gottlieb.

Virksomheden startede med at handle med syartikler til den, på det tidspunkt, store tekstilindustri i Danmark. Siden er der sket en del både i Danmark og i Tønnesen. Tekstilindustrien er blevet reduceret til en brøkdel af dets størrelse siden da, og Tønnesen har udvidet sortimentet, så det omfatter Velcro Brand products og tekstiler til børneinstitutioner, ligesom der håndteres egenproduktion hos forskellige samarbejdspartnere - herunder produktionen af egen barnevognssele.

Ikke gået fri af corona
"I dag spænder vores kunder fra børneinstitutioner i størstedelen af Danmarks kommuner til medicinal-virksomheder, virksomheder indenfor industrien og servicebranchen, samt det danske hospitalsvæsen. Vi er i dag fire dygtige og dedikerede medarbejdere, som har fokus på at servicere kunderne med gode produkter af høj kvalitet til fornuftige priser, men også med sparring, erfaring og viden, så kunderne får den rigtige løsning til dækning af deres behov," siger Karina Gottlieb, der ikke lægger skjul på, at corona-krisen også har ramt Tønnesen A/S.

"Ja, vi er ikke gået fri, men som en solid virksomhed med gode og attraktive produkter, så kan man allerede nu mærke, at kunderne stille og roligt begynder at komme tilbage. Vi kan ikke hvile på laurbærrene, og det gør vi heller ikke, for vi prøver hele tiden at finde nye markeder og udvikle vores nuværende produkter," lyder det fra Karina Gottlieb, der ser frem til at stå i spidsen for Tønnesen A/S i mange år frem.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?