27. september 2020
Nordsjællands Politi leder efter en 74-årig kvinde, som tirsdag eftermiddag forsvandt fra Plejecenter Engbo i Ølstykke. Arkivfoto
Nordsjællands Politi leder efter en 74-årig kvinde, som tirsdag eftermiddag forsvandt fra Plejecenter Engbo i Ølstykke. Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlysning: 74-årig kvinde forsvundet fra plejecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlysning: 74-årig kvinde forsvundet fra plejecenter
Lokalavisen Egedal - 05. august 2020 kl. 08:57
Af Kenneth Tanzer

Nordsjællands Politi efterlyser en kvinde, der tirsdag kl. 17.30 er gået fra Plejecenter Engbo i Ølstykke. Politiet har i nat ledt efter kvinden med helikopter og drone, og netop nu er hundepatruljen sat ind i og omkring Ølstykke.

Nordsjællands Politi har siden tirsdag aften klokken 21.15 efterlyst en 74-årig kvinde, der er gået fra Plejecenter Engbo på Carl Hansens Alle 77 i Ølstykke.

arrow Læs også: Efterlyst kvinde er fundet i god behold

"Kvinden har været forsvundet siden klokken 17.30 i går aftes, og vi fik anmeldelsen klokken 18.30. Hun går hurtigt, og pågældende er ude af stand til at tage vare på sig selv. Kvinden beskrives som 74 år, cirka 165 cm høj, almindelig af bygning, kort lyst hår og iført langærmet lys/beige bluse og lyse bukser og muligvis en rød jakke," oplyser Nordsjællands Politi.

Ifølge politiet, så kan hun spørge efter Smørum, hvor hun kommer fra, men kvinden er dement.

Leder med helikopter og hunde

"Hvis man møder hende er hun meget blid og kan virke fattet. Spørg eventuelt om hun har et armbånd på med telefonnummer og adresse, så vil hun vise det. Har man set denne kvinde, bedes man ringe 1-1-4.

Nordsjællands Politi har klokken 8.08 oplyst på Twitter, at man er til stede i Ølstykke, hvor man stadig leder efter kvinden.

"I går aftes og i løbet af natten har vi ledt med både drone og helikopter. Netop nu er vores hundepatrulje i området," siger Henriette Døssing, kommunikationsrådgiver hos Nordsjællands Politi, til Lokalavisen Egedal.

Har debatten om sexisme taget overhånd?