1. oktober 2020
Anders Nexø Jønsson fra Ølstykke runder et skarpt hjørne den 15. august.
Anders Nexø Jønsson fra Ølstykke runder et skarpt hjørne den 15. august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anders Nexø Jønsson runder et skarpt hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Nexø Jønsson runder et skarpt hjørne

Indehaveren af VIMO Isolation, Anders Nexø Jønsson, Ølstykke, fylder 50 år

Lokalavisen Egedal - 06. august 2020 kl. 14:04

Indehaveren af VIMO Isolation, Anders Nexø Jønsson, Ølstykke, fylder 50 år lørdag den 15. august.

Jønsson voksede op dels i Bagsværd, dels i Slangerup, hvortil familien flyttede i 1980.

Efter endt skolegang startede han i 1988 som konstabelelev i Søværnet for dér at uddanne sig til elektronikmekaniker, og han erhvervede da også sit lærebrev i 1993.

I 1996 blev han gift med sin Gitte, med hvem han har 2 børn, begge nu i tyverne. Efter fem år i en lejlighed på Nørrebro i København, købte de først et rækkehus i Ølstykke, som senere, da det blev for lille til den voksende familie, blev skiftet ud med en villa, også beliggende i Ølstykke.

I 1998 valgte han at forlade Søværnet efter 10 "lærerige år", som han siger: "hvor jeg både lærte at indordne mig, men også at stikke en finger i jorden, inden jeg udtaler mig om noget."

Han startede så i sin fars håndværksvirksomhed, et mindre isoleringsfirma, VIMO Isolation, som han købte for 8 år siden i 2012.

I 2007 søgte han optagelse i SERAPIONS-ORDENEN af 1888, hvor han i februar blev indviet i den lokale Serapionsloge: PURITAS, som har domicil i logebygningen på Lundevej i Frederikssund.

Flere poster
Her har han gennem de forløbne 13 år beklædt en række tillidsposter, indtil han i år blev valgt ind i logens ledelse i embedet som ceremonimester. Her har han blandt en række andre ansvarsområder til opgave at udvælge og sammensætte logeaftenens musikprogram hver torsdag i logesæsonen fra september til maj, idet musik er et væsentligt element i de ugentlige logehandlinger.

Han nyder disse "friaftener", hvor han kobler af og afstresser fra et travlt arbejdsliv. VIMO Isolation i Ølstykke er siden vokset støt og drives i dag med 8 svende og en lærling.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?