10. august 2020
Akvarelmalerier er i fokus på kulturgården i Gundsømagle.
Akvarelmalerier er i fokus på kulturgården i Gundsømagle.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Akvarelkursus på Kulturgården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akvarelkursus på Kulturgården

Akvarelmaler og Kai Glad underviser på Gulddysse Kulturgård

Lokalavisen Egedal - 11. juli 2020 kl. 07:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et akvarelkursus kommer på Gulddysse Kulturgård på Gulddyssevej 70 i Gundsømagle fra den 29. til den 30. august - begge dage fra klokken 10.00 til 16.00. Underviseren er akvarelmaler Kai Glad

"At male med akvarel kan være temmelig uoverskueligt. "Bordet fanger" nemlig, og man kan ikke bare male over og rette til, som med f.eks. akryl og oliemaling. Derfor er man nødt til at planlægge sit akvarelmaleri grundigt, inden man går i gang, hvis resultatet skal blive godt," lyder det i en pressemeddelelse.

På kurset vil der blive undervist i blandt andet motivvalg og komposition, valører og farver, papirvalg, pensler, palet og akvarelteknikker. Trin for trin gennemgås opbygningen af maleriet, baggrund, mellemgrund, forgrund, "vådt i vådt" og i flere lag. Alle trin bliver demonstreret, hvorefter deltagerne selv maler. Undervejs gives der individuel vejledning og kurset afsluttes med lille fernisering af alles værker.

Alle kan deltage, både øvede og nybegyndere. Der er plads til 12 kursister på holdet og man medbringer selv alle materialer, men kan låne lidt farve og pensler om nødvendigt. 14 dage før kursusstart tilsendes en materialeliste til alle deltagere.

Man kan tilmelde sig på kaiglad63@gmail.com.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?