22. januar 2019
Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: WIKA Bingoshow giver flot overskud til Køge Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: WIKA Bingoshow giver flot overskud til Køge Håndbold
LørdagsAvisen - 23. april 2018 kl. 17:00
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Håndbold og WIKA Meny Bingoshow bød søndag eftermiddag indenfor til kæmpe bingoshow med det altid veloplagte Team Bankocarl i Herfølgehallen.

725 bingoentusiaster trodsede det dejlige forårsvejr og tog imod invitationen og mødte frem til arrangementet, der blev en kæmpe succes for arrangørerne.

"Det blev en helt igennem fantastisk dag med rigtig god stemning i selskab med Team Bankocarl. Der blev vundet præmier for over 77.000 kr. sponsoreret af WIKA Meny Køge og en lang, lang række andre forretningsdrivende i Køge og omegn. Vi vil gerne sige 1.000 tak for en superindsats af købmand Per Jensen og hans personale i WIKA Meny og til de mange sponsorer, der på den ene eller den anden måde var med til at bakke op omkring arrangementet", siger en tilfreds Kent Ankersen fra Køge Håndbold til Lørdagsavisen.

Kent Ankersen sender ligeledes en kæmpe tak til de mange i Køge Håndbold der har bakket op - ikke mindst de friske piger og drenge fra klubbens U/16 afdeling og deres forældre, der lagde en kæmpe indsats for dagen. Ligeledes troppede herreseniorafdelingen op fra tidlig søndag morgen for at stille de mange borde og stole op til det store ryk ind af bingospillere senere på dagen.

"Skulle jeg have glemt nogen, beder jeg om tilgivelse", smiler Kent Ankersen, der forventer, at arrangementet, når alt er gjort op, vil kaste omkring 70.000 af sig til Køge Håndbolds klubkasse.

Fotograf Jens Wollesen var også en tur til bingoshow i Herfølgehallen - og fik bl.a. disse stemningsbilleder med hjem til Lørdagsavisens redaktion.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk