21. februar 2020
HB Køge var vært for weekendens Veteranmesterskaber, som blev spillet på Capelli Sport Stadion.
gallery icon

Se billedserie

HB Køge var vært for weekendens Veteranmesterskaber, som blev spillet på Capelli Sport Stadion.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velez Malaga vandt 'VM' i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velez Malaga vandt 'VM' i Køge
LørdagsAvisen - 10. september 2019 kl. 09:57
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev spanske Velez Malaga, der løb med sejren ved weekendens 'VM' på Capelli Sport Stadion i Køge. HB Køge måtte nøjes med fjerde- og sidstepladsen i turneringen, der også talte canadiske Toronto og Zwolle fra Holland, men det gjorde ikke noget i denne omgang, for VM stod for Veteran Mesterskaberne, og der var tale om en yderst venskabelig turnering med nogle af Køges venskabsklubber.

"Vi havde et par gode dage og aftener, og kampene blev afviklet i en god ånd. Hollænderne havde kun 12 spillere med herop, så lørdag lånte de et par spillere fra HB Køge og Velez Malaga, og det var fedt, at det kunne lade sig gøre trods lidt sprogvanskeligheder," fortæller Peter Poulsen med et smil.

Han var en af initiativtagerne bag venskabsturneringen, som har bragt de deltagende klubber tættere på både Køge og hinanden.

"Der var en fantastisk god stemning, og holdet fra Toronto talte da om at besøge Malaga og omvendt, og vi skal også se på en gentagelse af turneringen på et tidspunkt," siger Peter Poulsen, der sammen med resten af veteranholdet fra Køge flere gange har været i Malaga for at besøge venskabsklubben de seneste år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk