17. februar 2020
Formand Nikolaj Thune Jacobsen forventer en medlemsfremgang som følge af de væsentligt større lokaler, som Herfølge Fitness har fået efter udvidelsen. Foto: Martin Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Formand Nikolaj Thune Jacobsen forventer en medlemsfremgang som følge af de væsentligt større lokaler, som Herfølge Fitness har fået efter udvidelsen. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvidelse giver plads til endnu flere medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvidelse giver plads til endnu flere medlemmer
LørdagsAvisen - 17. oktober 2019 kl. 06:16
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Herfølge Fitness har fået plads til at byde endnu flere medlemmer velkommen, efter man netop har gennemført en større udvidelse af rammerne i samarbejde med Herfølgehallen. 72 ekstra kvadratmeter i tillæg til de eksisterende 180 kvadratmeter har blandt andet givet plads til flere maskiner og et nyt spinninglokale, og så giver det altså også plads til flere medlemmer.

Herfølge Fitness har været end stor succes siden åbningen for omkring seks år siden. Det foreningsdrevne fitnesscenter, der udelukkende bemandes af frivillige, har flere gange været oppe på 675 medlemmer, hvilket svarer til at mere end 10 procent af Herfølge er medlemmer af centret, men fremover vurderer formand Nikolaj Thune Jacobsen, at man har plads til omkring 800 medlemmer takket være de nye og udvidede faciliteter.

"Vores drøm er, at vi kan være endnu flere end i dag, og jeg tror godt, at vi kan rumme omkring 800 medlemmer i de nye rammer," siger Nikolaj Thune Jacobsen, der har været formand og instruktør gennem de seneste to år.

Årsagen til succesen

Han mener at det ikke mindst er stemningen i centret, som er en væsentlig del af årsagen til succesen.

"Her er en rolig, lokal stemning, hvor folk føler sig godt tilpas uanset niveau. Det er blevet et samlingssted i lokalområdet," siger formanden.

Herfølge Fitness bemandes i dag af 30 frivillige og blandt dem i alt 19 holdinstruktører, men der er brug for flere i centret.

"Vi er konstant på udkig efter flere frivillige, der har lyst til at køre undervisningen på et hold. Vi kunne godt bruge 10-15 frivillige mere," siger Nikolaj Thune Jacobsen.

Herfølge Fitness inviterer til åbent hus lørdag 26. oktober klokken 12.30-14.30, hvor der både vil være mulighed for at se nærmere på de udvidede lokaler, og hvor man i øvrigt kan prøve nogle af fitnesscentrets hold med eksempelvis yoga, step og spinning ganske gratis. Desuden er der gratis indmelding på dagen, forklarer Nikolaj Thune Jacobsen. Prisen for et medlemsskab er 169 kroner pr. måned eller 800 kroner for et halvt år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk