21. april 2019
Jessie Emilie Krogh Pedersen og Hanne Gertz.
Jessie Emilie Krogh Pedersen og Hanne Gertz.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Styr på regnskab og bogføring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Styr på regnskab og bogføring
LørdagsAvisen - 20. juli 2018 kl. 19:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hanne Gertz har i mere end 17 år arbejdet med regnskab og bogføring inden for tandlægebranchen. Hun er en af de deltagere, der nu afslutter AMU-forløbet 'Grundlæggende regnskab' på Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole.

"Jeg har aldrig fået papir på mine regnskabsevner, og kurset var derfor helt oplagt for mig, da jeg pt. er jobsøgende. Der var faktisk også ny viden til mig om fx afskrivninger og moms trods mine mange års arbejde med faget. Jeg har altid været utrolig glad for at arbejde med regnskab, og ønsker at fortsætte med det blot i en ny branche," fortæller Hanne Gertz.

En anden kursusdeltager, Jessie Emilie Krogh Pedersen, har ikke arbejdet med regnskab før, men har med kurset fået bred viden om de grundlæggende redskaber samt fundet en ny karrierevej.

"Jeg har arbejdet indenfor handel og service hos Netto i mange år, men jeg er nødsaget til at finde en ny vej arbejdsmæssigt. Jeg har fået god sparring hos de andre kursister, og trods en hård kursusstart, hvor alt var helt nyt for mig, så falder det hele nu på plads. Der er hele tiden blevet bygget ovenpå det, vi har lært, og jeg har fået lyst til at gå videre med en handelsuddannelse - eller måske endda gå mesterlære vejen efter samtaler med praktikpladskonsulenten på Køge Handelsskole," fortæller Jessie Emilie Krogh Pedersen.

"Kurset er en kombination af undervisning og opgaver, hvor kursisterne lærer alt manuelt. De bogfører i programmet E-conomic, og lærer at forstå og anvende det, de lærer i praksis. Kurset giver redskaber og viden om arbejdet med bogføring, løn, varelagerstyring, kreditor- og debitorstyring og afstemninger," fortæller underviser Sus Vinther.

Det er muligt at tage enkelte fag på kursusforløbet. Alle fagene på Grundlæggende regnskab er med på den nationale positivliste for seks ugers jobrettet uddannelse.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk