1. april 2020
Der er et omfattende program for Kyndelmissen i Køge fredag 7. februar.
Der er et omfattende program for Kyndelmissen i Køge fredag 7. februar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort program for Kyndelmissen i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort program for Kyndelmissen i Køge
LørdagsAvisen - 06. februar 2020 kl. 18:21
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køges kulturinstitutioner holder Kyndelmisse fredag 7. februar, og vanen tro byder aftenen på en lang række oplevelser rundt omkring i Køge.

Borgmester Marie Stærke viser rundt på rådhuset, der er koncert og tårnture i Køge Kirke, og både Køge Bibliotek og Køge Museum har omfattende programmer aftenen igennem. Dertil kommer en lang række andre aktiviteter som musik og foredrag rundt omkring i byen.

På Teaterbygningen er der eksempelvis erindringscafe under titlen 'TEATERBYGNINGEN - et samlingssted under besættelsen' i forbindelse med 75. året for Danmarks befrielse, Bruno Juul, Køges sidste kriminalchef og næstformand i Hjemmeværnsforeningen for Køge og Omegn, fortæller i en erindringscafe om Teaterbygningens "liv" i fest og alvor - med vægt på 2. verdenskrig. Der serveres Rich's kaffeerstatning og hjemmelavet kiksekage i Musikcafeen, som til anledningen emmer af besættelsestidens æstetik. Flyversjusser og Medova the kan købes i den lille bar. Fortællingen starter klokken 19.00 og igen klokken 20.00, så alle kan hjem inden spærretid.

På Dagbladet Køge er der åbent hus fra klokken 18 og live interview med titlen 'Christian vendte det kriminelle liv ryggen' fra klokken 19.30, og hos Nordisk Film Biografer Køge kan man lave sin egen stjerneplakat med Køge Billedskole.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk