26. marts 2019
Fra venstre ses Erik Hanson, Niels Hansen og Lars H. Bjerregaard. Privatfoto.
Fra venstre ses Erik Hanson, Niels Hansen og Lars H. Bjerregaard. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor medaljehøst til Køge Atletik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor medaljehøst til Køge Atletik
LørdagsAvisen - 12. juli 2018 kl. 17:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved de netop afviklede Nordiske Mesterskaber for Masters i Borås i Sverige blev det til medaljer til tre af Køge Atletiks Masterløbere - +35 år - som ved dette arrangement repræsenterede de danske farver.

Alle tre løbere stillede til start på 10.000 meter bane, som blev afviklet i bagende hede, hvor temperaturen var helt oppe at ramme 38 grader.

Dette holdt dog ikke de tre løbere tilbage og det blev guld til holdkaptajn Erik Hanson i M55 klassen, sølv til Niels Hansen i M50 og guld til Lars H. Bjerregaard i M40 klassen.

Sidstnævnte er også kendt fra Løbebutikken Run4All i Kirkestræde i Køge.

Selv om det var hårde strabadser var der stadig overskud til smil efter løbet og de tre løbere kommer ikke til at hvile på laurbærrene, for træningen skal igennem sommeren holdes vedlige, bl.a. om tirsdagen kl. 17.30-19.00, hvor Køge Atletiks seniormedlemmer på alle niveauer træner under kyndig vejledning af engagerede trænere.

"For interesserede kan man løbe med de tre første gange ganske gratis. Der er plads til alle, uanset alder og niveau og der trænes også torsdag, lørdag og søndag, hvis tirsdag ikke passer ind i ens program. Mødested ved Køge Tennishal", fortæller Lars H. Bjerregaard.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk