21. september 2020
Lotte Raahauge har over 85 udstillere på plads til julemessen i Køge Hallerne.
Lotte Raahauge har over 85 udstillere på plads til julemessen i Køge Hallerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor julemesse i Køge Hallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor julemesse i Køge Hallerne
Ugeavisen Køge - 07. december 2019 kl. 09:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 85 udstillere byder velkommen på Køges store julemesse for hele familien i Køge Hallerne på søndag 8. december klokken 10-16.

På julemessen findes et stort udvalg af kunsthåndværk, smykker, design, interiør, brugskunst, tøj, legetøj, modetøj, skind, læder og delikatesser. Der er gratis kaffe og æbleskiver til de morgenfriske første 50 besøgende på messen, og i hal 2 findes der et stort kreativt juleværksted for børnene.

"Vi glæder os over, at vi kan afholde sådan en stor juleevent i Køge, med så god tilslutning. Julemessen i Køge Hallerne har allerede fået stor opmærksomhed, og det glæder mig, at rigtig mange iværksættere, kunsthåndværkere og virksomheder fra Køgeområdet deltager. Vi har dog også udstillere med helt fra Ebeltoft og fra resten af Sjælland, og der var hurtigt udsolgt på alle standene," siger Lotte Raahauge, ejer af Køge Events, som står bag julemessen i Køge.

"Det har længe været mit ønske at skabe et stort julemarked i Køge inden døre, så vi ikke er så afhængige af vejret, og så vores besøgende kan hygge sig og shoppe indenfor i varmen. Jeg elsker julen i Køge, fordi byen og butikkerne altid er så hyggelig pyntet. Vi vil gerne støtte op om det lokale handelsliv, og vi forventer, at julemessen vil tiltrække mange mennesker fra hele Sjælland til Køge den dag, hvor alle butikkerne i øvrigt også er åbne, siger Lotte Raahauge.

"Der er en tradition for, at Køge Events messer støtter gode formål enten lokalt eller nationalt, og i år har vi med stor glæde støttet julemærkehjemmene," siger Lotte Raahauge.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk