19. januar 2020
Duoen Tine Karlshøj-Andersen og Andreas Flensted-Jensen optræder i Bjæverskov Kirke.
Duoen Tine Karlshøj-Andersen og Andreas Flensted-Jensen optræder i Bjæverskov Kirke.
Foto: Claus Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerkoncert i Bjæverskov Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerkoncert i Bjæverskov Kirke
LørdagsAvisen - 19. august 2019 kl. 17:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De lyse danske sommernætter er noget ganske særligt. De er fulde af glæde, latter, mystik, eftertænksomhed, poesi og kærlighed. I fortællekoncerten "Kærlighed og lyse nætter" i Bjæverskov Kirke inviteres publikum med ind i sommernattens magiske univers.

Tine Karlshøj-Andersen, fløjte, og Andreas Flensted Jensen, klaver, fylder kirkerummet med stemningsfuld musik. Koncerten blander flere elementer som tilsammen giver en helstøbt oplevelse.

Smukke klassiske værker for tværfløjte og klaver, som beskriver sommernatten, forelskelsen, desperationen og glæden. Nogle af dejligste danske fællessange om sommer, kærlighed og levet liv. Dette bindes sammen af fortællinger om musikken, historierne bag, og lidt om hvad der står imellem nodelinierne, krydret med enkelte digte der understreger stemningerne. Det gør koncerten til en stemningsfuld oplevelse med plads til at opleve musik på en helt ny måde, eller måske for første gang.

Fortællekoncerten fokuserer på at gøre musikken nærværende og vedkommende, hvad enten man hører den tit, eller for første gang. Her er den hyggelige stemning i højsædet og det må bestemt godt være sjov at høre klassisk musik.

Tine Karlshøj-Andersen er uddannet fløjtenist på musikhögskolan i Malmö med debut fra solistklassen på det jyske musikkonservatorium. Hun spiller som freelancer med flere af de største orkestre i Danmark og Sverige. Tine har en omfattende koncertvirksomhed der tager udgangspunkt i formidlende koncerter. Med sig på klaver har hun Andreas Flensted-Jensen. De to har dannet duo sammen siden 2011.

Andreas er uddannet på musikvidenskabeligt institut, Københavns universitet. Han er en alsidig musiker som blandt andet også skriver og instruerer musicals. Andreas er en dygtig og aktiv pianist og eftertragtet akkompagnatør.

Koncerten i Bjæverskov Kirke finder sted torsdag 22. august klokken 19. Det er gratis at deltage. Arrangør er Bjæverskov menighedsråd.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk