15. oktober 2019
Foto: Anders Ole Olsen.
gallery icon

Se billedserie

Foto: Anders Ole Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Forrygende afslutning på Køge Musikskoles jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Forrygende afslutning på Køge Musikskoles jubilæum
LørdagsAvisen - 14. maj 2019 kl. 06:10
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den forløbne uge har Køge Kommunale Musikskole fejret 40 års jubilæum med et overflødighedshorn af aktiviteter rundt i hele kommunen.

Lørdag den 11. maj blev det hele så afsluttet på festligste vis med en stor jubilæumskoncert på Kulturtorvet ved Strædet og Teaterbygningen hvor musikskolens kor, bands, ensembler og orkestre optrådte for alle, der havde lyst til at lytte med. .

"Det blev et rigtigt godt arrangement hvor skolens unge mennesker spillede noget rigtigt dejligt musik. Koncerten, der varede tre timer fra kl. 14-17 trak også pænt med tilhørere, der kunne komme og gå som det passede ind i programmet. Alt i alt er vi glade og stolte over at vi fik sat et så flot punktum på en i øvrigt rigtig vellykket jubilæumsuge", fortæller Lene Simonsen, der er musikskolens pædagogiske afdelingsleder.

Hele ugen igennem har musikskolen været rundt og vise sig frem med arrangementer på plejehjem, skoler på Tapperiet og Borup Kulturhus m.m.

"Vores aktivitet onsdag aften med Danmarks største guitarlektion i Musikcaféen på Teaterbygningen hvor alle interesserede kunne komme og få et lynkursus i guitarspil gik også godt. Det var godt og spændende at få prøvet nye ting af", siger Lene Simonsen.

Fotograf Anders Ole Olsen var en tur til koncert på Kulturtorvet og fik bl.a. disse stemningsbilleder med hjem til LørdagsAvisen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk