21. marts 2019
Flemming Christensen (K).
Flemming Christensen (K).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikeren har ordet: Tak til idrætsforeningerne og Køge Hallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikeren har ordet: Tak til idrætsforeningerne og Køge Hallerne
LørdagsAvisen - 12. oktober 2018 kl. 11:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et stort flertal i kommunalbestyrelsen har længe haft et ønske om at udbygge faciliteterne omkring Køge stadion med en ny hal 3 og forbedring af de øvrige forhold.

Vi har fra konservativ side bakket op om det hele vejen og har nærmest været katalysator for at få idrætsfaciliteterne i Køge Kommune generelt forbedret og udbygget. Det arbejde vil fortsætte de kommende år, da vi ikke er i mål endnu, med at få tidssvarende faciliteter til foreningerne og idrætten.

Køge kommune vokser og det stiller krav til mange investeringer, herunder også investeringer i unge og voksnes muligheder for at dyrke idræt og motion.

Kapaciteten omkring Køge Hallerne og forholdene omkring Køge stadion har i mange år været langt bagefter det nødvendige. Det blev der taget fat om og byggeriet af hal 3 og forbedring af stadion blev skudt i gang sidste år.

En sten på vejen i projektet af økonomisk karakter dukkede op og det så ud til, at der enten skulle skæres ned på projektet og faciliteterne eller skaffes mere kapital. Det er her, jeg gerne vil rette en stor tak til foreningerne bag Køge Hallerne for at tage et medansvar ved at rejse kr. 12 mill. i kapital til køb af sokkelgrunden under hallerne og dermed sikre projektet økonomisk.

Vi har nu udsigt til at få et idrætscenter på stedet, som vi kan være stolte af, men som ikke fra start kommer helt i mål med et ønskværdigt antal siddepladser på stadiondelen. Det er vort håb, at vi fortsat kan arbejde på at få det på plads over de kommende år, bl.a. ved at kommune, klubber og erhvervsliv sammen løser opgaven.

Det har stor brandingsmæssig værdi for vores kommune at få dette idrætscenter op på et niveau, hvor der kan arrangeres begivenheder og events af en vis kapacitet og kvalitet.

Connect Køge er vort nyeste bud på, hvordan vi får samarbejdet mellem det lokale erhvervsliv og kommunen op i et langt højere gear. Det er vort ønske, at netop Connect Køge påtager sig en opgave her og får erhvervsliv og kommune engageret i at få idrætscentret gjort helt færdigt til gavn for alle klubber og foreninger.

Flemming Christensen
Konservative i Køge

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk