14. juli 2020
Køge Tennis Klub har fået skabt gode forhold i og omkring tennisområdet med afskærmninger mod byggepladsen, Køge Idrætspark, således at vindskærme kan holde grus og støv fra byggepladsen væk fra spillepladsen. De hvide bænke skaber ?hygge? på banerne og boldvognene gør det lettere for trænerne at bringe bolde m.m. til banerne. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Køge Tennis Klub har fået skabt gode forhold i og omkring tennisområdet med afskærmninger mod byggepladsen, Køge Idrætspark, således at vindskærme kan holde grus og støv fra byggepladsen væk fra spillepladsen. De hvide bænke skaber ?hygge? på banerne og boldvognene gør det lettere for trænerne at bringe bolde m.m. til banerne. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye forhold for tennisfolket i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye forhold for tennisfolket i Køge
Ugeavisen Køge - 18. august 2019 kl. 09:51
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af sommeren er der sket en del ændringer i Køge Tennis Klub.

I maj måned fik klubben en bevilling fra Dansk Idræts Forbunds på knapt 30.000 kr.

"Klubben havde søgt om midler til nye bænke, nye boldvogne og vindskærme og alt blev bevilget. Målet for ansøgningen var primært at skabe gode forhold i og omkring tennisområdet med afskærmninger mod byggepladsen, Køge Idrætspark, således at vindskærme kunne holde grus og støv væk fra byggepladsen. De hvide bænke skulle "hygge" på banerne og boldvognene skulle gøre det lettere for trænerne at bringe bolde m.m. til banerne", fortæller KøgeTennis Klubs formand, Ulla Juhl.

Det hele blev bevilget og opsat i løbet af maj måned, og tennisspillerne har hele sommeren nydt godt af de nye forhold, hvor udsigt til byggepladsen nu er skærmet af.

"Desværre har der også været tyveri på banerne. En vindskærm på 12 meter blev stjålet kort efter opsætning, og en af de nye bænke er ligeledes fjernet fra en tennisbane", siger en ærgerlig Ulla Juhl.

Køge Tennis Klub har nu på 3. år haft en samarbejdsaftale med Dansk Tennis Forbund. Forbundet ansætter en træner og en tennisklub kan indgå en aftale om at "leje" en træner et antal timer/dage hver uge.

Det betyder, at den enkelte klub kan få særdeles velkvalificerede trænere i f.eks. tre dage om ugen som Køge Tennis Klub har valgt.

I to et halvt år år har Køge Tennis Klub haft Kitte Kry Bøttcher, som cheftræner.

"Kry har haft meget stor betydning for tilgangen af både juniorer og seniorer. Alle har været glade for de mange ugentlige træningstimer, hvoraf Kry har haft de fleste suppleret med hjælpe-trænere og yderligere en voksentræner. I alt har godt 125 juniorer og seniorer haft glæde af en eller flere ugentlige træningstimer i de sidste år", fortæller Ulla Juhl.

Kitte Kry Bøttcher har nu fået en ny stilling i DTF, som uddannelseskonsulent på tennisområdet. Det har betydet lidt usikkerhed i Køge Tennis Klub. Kunne klubben få en træner som Kry igen eller...?

"Men her i august en ny træner ansat i DTF og tilknyttet Køge Tennis Klub. Kim W. Andreasen kommer fra et job som cheftræner i Skovshoved Tennisklub og har tidligere slået sine folder som cheftræner Farum Tennisklub. Kim har således både trænet de allerdygtigste seniorer- og juniorspillere såvel som helt nye tennisspillere", siger Ulla Juhl.

Kim W. Andreasen glæder sig til arbejdet i Køge Tennis Klub, som han kalder en klub i udvikling.

"Vi er selvfølgelig kede af, at vi skal sige farvel til Kry, men da Kry selv har været med til at finde en dygtig træner til os, som kan forsætte hendes linje, er vi ganske fortrøstningsfulde og sikre på, at det er den rette", fastslår formanden Ulla Juhl.

Kim W. Andreasen har deltaget i træningen i de tre sidste uger sammen med Kry, som ønsker en god og glidende overlevering og derfor er med i træningen her ved træningsstart.

Den ny sæson/indesæsonen i Køge Tennis Klub begynder søndag den 22. september med tilmelding til træning sidst i august.

Information kan hentes på www.koge-tennis.halbooking.dk eller formand@koge-tennisklub.dk.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk