29. maj 2020
Den nye støjskærm ved Bjæverskov forlænges med yderligere 700 meter.
Den nye støjskærm ved Bjæverskov forlænges med yderligere 700 meter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny støjskærm ved Bjæverskov forlænges med 700 meter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny støjskærm ved Bjæverskov forlænges med 700 meter
Ugeavisen Køge - 19. oktober 2019 kl. 11:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folketinget har givet Vejdirektoratet grønt lys til at forlænge en ny støjskærm langs et boligområde ved Bjæverskov med yderligere 700 meter. Det skyldes, at projektet er blevet billigere end forventet, og man derfor kan få flere meter støjskærm inden for budgettet til glæde for boligejerne langs Vestmotorvejen.

De første 2 kilometer af støjskærmen ventes at stå færdig i løbet af november. Den færdige skærm på 5 meter i højden og en samlet længde på 2,7 kilometer forventes at være klar i foråret 2020, fortæller Christian Tolderlund, der er projektleder i Vejdirektoratet.

"Nu er vi snart i mål med den planlagte del af støjskærmen, som vi håber kommer de mange beboere langs Vestmotorvejen ved Bjæverskov til glæde allerede til november. Vi regner med, at vi kan få sat resten af støjskærmen op senest til maj næste år, men også gerne hurtigere," siger Christian Tolderlund.

Støjskærmen vil med forlængelsen dække hele motorvejsstrækningen fra vest for Bjæverskov og frem til den eksisterende støjvold ud for Vemmedrup.

Med forlængelsen af støjskærmen viser Vejdirektoratets beregninger, at næsten 700 boliger får reduceret støjen hørbart fra Vestmotorvejen, hvilket er omkring en tredjedel flere boliger end med den oprindelige løsning.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk