27. maj 2019
DreistStorgaard vokser gennem fusion.
DreistStorgaard vokser gennem fusion.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale advokatfirmaer i stor fusion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale advokatfirmaer i stor fusion
LørdagsAvisen - 09. januar 2019 kl. 10:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Advokatfirmaerne DreistStorgaard og Nørregaard|Mieritz er i fuld gang med forberedelserne til en fusion, der får virkning fra 1. marts i år, hvor de to virksomheder føres sammen under navnet DreistStorgaard, som derefter vil beskæftige i alt omkring 80 medarbejdere, fordelt på hoveddomicilet beliggende Bag Haverne i Køge samt på kontorerne i Næstved og Sorø.

"DreistStorgaard styrker hermed positionen som Region Sjællands største advokatkontor udenfor København, hvor vi fortsat vil gøre vores ypperste i rådgivningen af både lokale, regionale, nationale og internationale klienter. Sammenlægningen af de to virksomheder skal ses som et naturligt strategisk led i at fuldende missionen om altid at gøre en positiv forskel for vore klienter. Klienter vil derfor fortsat kunne nyde godt af de to firmaers brede kompetencer indenfor erhvervsrådgivning, privatrådgivning, inkasso, ejendomsadministration og økonomisk rådgivning - nu med et styrket felt af medarbejdere," lyder det i en pressemeddelelse efter fusionen.

"Sammenlægningen sker som et led i opfyldelsen af DreistStorgaards vækstmål. Der er samtidigt tale om unik styrkelse såvel fagligt som på partnerniveau. Vi vil i endnu større grad kunne leve op til vores kunders stigende krav om, og forventninger til DreistStorgaards løsningsorienterede rådgivning," siger Svend-Aage Dreist Hansen, der er partner og CEO i DreistStorgaard Advokater A/S.

"Målet med Nørregaard|Mieritz har løbende været at yde vores kunder den stærkeste repræsentation gennem engagement, tilgængelighed og høj faglig kvalitet. Gennem fusionen med DreistStorgaard vil vi kunne tilbyde vores kunder en styrket faglighed, bredere kompetencer, forøget kapacitet og mulighed for at udnytte vores specialer i endnu større grad end i dag. Endvidere ser vi frem til at indgå i det innovative og dynamiske ledelsesteam, som skal skabe fremtidens nye juridiske produkter," siger Jesper Køppen Mieritz, partner, Nørregaard|Mieritz Advokatfirma.

Partnerkredsen vil pr. 1. marts 2019 bestå af Jesper Køppen Mieritz, Jeppe Nørregaard, Stefan Schwærter, Søren Storgaard og Svend-Aage Dreist Hansen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk