20. november 2019
Lars Løkke mødte folk på gågaden i Køge for et par uger siden - og nu holder partiet jubilæumsfest for ham i Køge i forbindelse med hans 10 års jubilæum som formand.
gallery icon

Se billedserie

Lars Løkke mødte folk på gågaden i Køge for et par uger siden - og nu holder partiet jubilæumsfest for ham i Køge i forbindelse med hans 10 års jubilæum som formand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lars Løkke fejrer jubilæum hos Braunstein i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Løkke fejrer jubilæum hos Braunstein i Køge
LørdagsAvisen - 15. maj 2019 kl. 12:16
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Statsminister Lars Løkke Rasmussen runder 10 år som formand for Venstre i denne tid, og markeringen af jubilæet finder sted i Køge.

Det bliver nemlig Bryghuset Braunstein på Søndre Havn, der danner rammen om festlighederne for partiets medlemmer fredag aften i denne uge.

Statsministeren har været i Køge i flere omgange på det seneste - både for at møde vælgerne i bymidten og i forbindelse med et besøg på uddannelsesinstitutionen EUC Sjælland i Campus Køge - men fredag aften bliver der altså tale om et rent Venstre-arrangement for medlemmer af partiet, som kan se frem til festmiddag og dans i Braunsteins hyggelige rammer.

Den lokale gruppeformand i Køge byråd, Ken Kristensen, ser frem til at byde Lars Løkke velkommen til Køge igen:

"Vi har et rigtig godt samarbejde med ham. Han er glad for Køge, og vi er selvfølgelig glade for, at han ser Køge i et positivt lys og har lyst til at lægge sin jubilæumsfest her," siger Ken Kristensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk