2. juni 2020
Lars Løkke mødte folk på gågaden i Køge for et par uger siden - og nu holder partiet jubilæumsfest for ham i Køge i forbindelse med hans 10 års jubilæum som formand.
gallery icon

Se billedserie

Lars Løkke mødte folk på gågaden i Køge for et par uger siden - og nu holder partiet jubilæumsfest for ham i Køge i forbindelse med hans 10 års jubilæum som formand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lars Løkke fejrer jubilæum hos Braunstein i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Løkke fejrer jubilæum hos Braunstein i Køge
Ugeavisen Køge - 15. maj 2019 kl. 12:16
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Statsminister Lars Løkke Rasmussen runder 10 år som formand for Venstre i denne tid, og markeringen af jubilæet finder sted i Køge.

Det bliver nemlig Bryghuset Braunstein på Søndre Havn, der danner rammen om festlighederne for partiets medlemmer fredag aften i denne uge.

Statsministeren har været i Køge i flere omgange på det seneste - både for at møde vælgerne i bymidten og i forbindelse med et besøg på uddannelsesinstitutionen EUC Sjælland i Campus Køge - men fredag aften bliver der altså tale om et rent Venstre-arrangement for medlemmer af partiet, som kan se frem til festmiddag og dans i Braunsteins hyggelige rammer.

Den lokale gruppeformand i Køge byråd, Ken Kristensen, ser frem til at byde Lars Løkke velkommen til Køge igen:

"Vi har et rigtig godt samarbejde med ham. Han er glad for Køge, og vi er selvfølgelig glade for, at han ser Køge i et positivt lys og har lyst til at lægge sin jubilæumsfest her," siger Ken Kristensen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk