19. januar 2020
Butikschef Jeanette Jensen fra Bog & Idé i Køge glæder sig over at få forhandlingen af Lærlet dækkeservietter. I midten ses Jens B. Rasmussen fra JC Nordic/Sense Danmark ApS og til højre Inge Christiansen, der har født idéen til Lærlet. Foto: pm
gallery icon

Se billedserie

Butikschef Jeanette Jensen fra Bog & Idé i Køge glæder sig over at få forhandlingen af Lærlet dækkeservietter. I midten ses Jens B. Rasmussen fra JC Nordic/Sense Danmark ApS og til højre Inge Christiansen, der har født idéen til Lærlet. Foto: pm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lærlet - simpel måde at hjælpe barnet videre på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærlet - simpel måde at hjælpe barnet videre på
LørdagsAvisen - 24. august 2019 kl. 13:01
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To lokale firmaer er gået i samarbejde i bestræbelserne på at give hjælp til forældre, der ofte føler sig usikre på, hvordan de kan støtte deres barn derhjemme, så barnet får et solidt fundament af basisviden.

JC Nordic/Sence Danmark ApS og Skiltemanden Køge har fundet sammen om at udvikle Lærlet dækkeservietter - som også kan benyttes som skriveunderlag derhjemme og i skolen.

Idéen til Lærlet dækkeservietter kommer fra Inge Christiansen, hustru til Henning Christiansen fra Skiltemanden Køge. Inge Christiansen er oprindelig uddannet lærer, men har senere fungeret som speciallærer i "svære læse - stave vanskeligheder".

"På baggrund af dette manglede jeg de 120 hyppigste ord på en stærk og visuel måde, så barnet havde ordene foran sig. Dette blev en kæmpe succes, så siden er der kommet mange flere eksempler til - i alt 13 forskellige sækkeservietter/skriveunderlag", fortæller Inge Christiansen, der nu via samarbejdet med JC Nordic/Sense Danmark APS har fået sendt de 13 dækkeservietter i handelen - lokalt hos Bog & Idé, Nørregade 24.

Bl.a. kan nævnes alfabetet med store og med små bogstaver, 12 almindelige farver, geometriske figurer, urskiven, 100 af de almindeligste engelske ord, tallene fra 1-100, den lille tabel, mål og vægt og Danmarkskort med de største byer i landet - bl.a. Køge.

"Tidspresset er ofte så stort hos forældre, at de ikke får støttet deres barn så meget som de egentlig gerne vil. Desuden sker det for flere at de ofte bliver uvenner med deres barn, hvis de vil hjælpe med lektierne. Dette produkt er ikke "raket videnskab" men er ment som en simpel måde at hjælpe barnet videre på. Det kan bruges til at lege/træne basisviden på en sjov og enkel måde. Det kan bruges til at lægge op til dialog og leg mellem børn og forældre, gøre børnene nysgerrige på ny viden", siger Inge Christiansen til LørdagsAvisen.

Dækkeservietterne/skriveunderlaget er 42x30 cm polypropylen-plade/underlag, rengøringsvenlig og med serigrafisk tryk på bagsiden.

Lærlet er tilegnet aldersgruppen fra 3-10 år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk