20. juni 2019
Bodil Grage.
Bodil Grage.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LOF Køge hjælper kronikere med at fastholde sunde vaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOF Køge hjælper kronikere med at fastholde sunde vaner
LørdagsAvisen - 19. januar 2019 kl. 17:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ofte er det svært at fastholde de gode vaner, når folk med kroniske sygdomme som KOL, dibetes og hjertesygdomme slippes af sundhedsvæsnet eller den kommunale genoptræning. Derfor har LOF Køge nu oprettet et særligt tilbud 'Kroniker - hold fast i de gode vaner'.

Træningen foregår udendørs ved Nordstranden i Køge og i Tangmoseskoven med Bodil Grage som underviser og facilitator. Her er der sand, lidt kuperet terræn, skov og udfordringer, som deltagerne kan træne i. Bodil Grage arbejder til daglig professionelt som sundhedsfaglig vejleder og fysioterapeut, med flere års erfaring i at undervise og træne personer med KOL, diabetes og hjerteproblemer.

At deltage på et hold føles mere 'forpligtende' og giver et socialt fællesskab, og det tror LOF Køge på, er et godt argument for at fastholde de gode vaner. Netop dette betyder, at det er nemmere at komme afsted og 'holde fast' i den sunde livsstil, der er så vigtig for netop kronikere, sammen med andre, der også har kroniske sygdomme. Det giver et særligt fællesskab, hvor deltageren vil opleve fokus, videndeling og fælles motivation på at fastholde de gode vaner, der gør livet som kroniker bedre i dagligdagen. Det skal være nemt at holde fast. Det første hold starter mandag 21. januar klokken 14.00, og tilmelding foregår på lof.dk/koege.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk