21. august 2019
Efter LE34 er flere lejere på vej ind i det nye erhvervsbyggeri på hjørnet af Stensbjergvej og Ringvejen.
gallery icon

Se billedserie

Efter LE34 er flere lejere på vej ind i det nye erhvervsbyggeri på hjørnet af Stensbjergvej og Ringvejen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LE34 flytter til Køge Idrætspark og flere nye lejere er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LE34 flytter til Køge Idrætspark og flere nye lejere er på vej
Opdateret 23. august 2018 kl. 13:18
LørdagsAvisen - 23. august 2018 kl. 13:00
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Landinspektørfirmaet LE34 har som første lejer tegnet kontrakt på godt 600 etagemeter i det nye Køge Idrætspark kontordel.

LE34 er vokset ud af sine nuværende lokaler på Søndre Alle. De seneste år er LE34 i Køge vokset markant og har nu 30 medarbejdere og venter at vokse med yderligere 5-10 medarbejdere de kommende år.

"For os giver det nye byggeri en række fordele," siger adm. direktør Kenneth Norre, LE34. "Først og fremmest får vi et godt og tidssvarende indemiljø med lys og luft og bedre muligheder for at indrette arbejdspladser optimalt. Vi får god plads til parkering og ligger tæt på motorvejen. Det sparer tid, når vi skal ud til kunderne. Dernæst opnår vi en god synlighed lige ud til Ringvejen med flere tusinde mennesker, der kører forbi dagligt."

Kenneth Norre understreger samtidig, at det har indgået i beslutningen, at det er lokale folk, der står bag byggeriet.

"Vi vil gerne bakke op om lokale virksomheder i Køge, og vi har haft en god dialog med Just og hans team, som skaber tillid og troværdighed. De har lagt tingene åbent frem, og vi føler os derfor på sikker grund."

Og flere andre lejere er på vej, oplyser Kenneth Hansen, erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv, der er sat på byggeriet, som bliver i fire etager. Der forhandles med en supermarkedskæde om at leje stueplanet på 1550 etagemeter. De tre andre etager med hver 720 etagemeter er disponeret til kontor, hvor LE34 tager næsten en hel etage.

Etagerne er fleksible og kan deles op i større og mindre lejemål. Erfaringen er, at når virksomheder ønsker at flytte, vil de helst flytte hurtigt. Derfor er det en fordel, at byggeriet allerede er i gang.

"Køge er i god udvikling, og det har skabt mangel på moderne, effektive kontorlokaler," siger Kenneth Hansen. "I en gammel by som Køge er mange lokaler underlagt begrænsninger for indretningen. I Køge Idrætspark kan man indrette sig frit og udnytte pladsen."

For en måned siden gik selve byggeriet i gang. Køge Kommune har givet byggetilladelse, og entreprenøren har indledt gravearbejdet. Første etape omfatter tre huse. Allerede i oktober næste år kan lejerne flytte ind i det første hus på 3660 etagemeter.

"Arkitektfirmaet Andreas Ravn har tegnet et muret kvalitetsbyggeri i gode materialer indvendigt og udvendigt, gennemlyst med store vinduer," siger Claus Just, direktør for Køge Idrætspark A/S.

Erhvervsbyggeriet er et separat projekt i helhedsplanen for Køge Idrætspark. De tre huse kommer til at stå som tårne i tre af boldbanens hjørner. I anden etape fyldes ud mellem de tre tårne med to længehuse til kontor. Projektværdien udgør godt 200 millioner kroner.

"Det er to projekter i et. Vi har en uhyre attraktiv beliggenhed, hvor vi kan tiltrække virksomheder fra Køge, men også gerne udefra. Det vil skabe arbejdspladser og understøtte den positive udvikling, der er i Køge," siger Claus Just på vegne af de tre lokale investorer.

"Samtidig bidrager vi til den længe ønskede fornyelse af HB Køges fodboldbaner."

"Det klart, at projektet er komplekst og en stor opgave med mange interessenter. Derfor håber vi på en fortsat lokal opbakning til at gennemføre det. Det er vigtigt for alle parter. Økonomien har tidligere været en stopklods for udviklingen. Med købet af byggeretterne kan vi skabe en samlet løsning, som økonomisk også er realiserbar," siger Claus Just.

De tre bag Køge Idrætspark A/S er Morten Bergstrand, HM Rustfri Design, Michael Buhl, XL CF Petersen & Søn og Claus Just, JUST Gruppen, alle selvstændige erhvervsdrivende i Køge gennem mange år. Direktør Claus Just står blandt andet bag flere erhvervsbyggerier i Skandinavisk Transportcenter Køge.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk