21. september 2020
Nille Nyc.
Nille Nyc.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køgemusiker udgiver bittersød julesingle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køgemusiker udgiver bittersød julesingle
Ugeavisen Køge - 07. december 2019 kl. 13:48
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dønninger fra et forlist forhold op til jul. En højtid, der bliver til et lavpunkt. En popsang, du hører på repeat. Fordi den har sat sig fast. Den danske elektro-pop artist Nille Nyc udgiver den melodiøse julepopsang "Wiser", som er et forfriskende alternativ til den gængse julemusik. Nille Nyc har selv produceret sangen, og hun har valgt en mere klassisk poplyd end tidligere, dog stadig med elementer fra det elektroniske lydunivers. Sangen er mixet af Brian Mørk Hansen, som samarbejder med et hav af danske artister.

"Jeg har altid dyrket melankolien i juletiden, og jeg har opsøgt de sørgelige og vrede popsange med fokus på julehyggen, der gik tabt. De sange er, for mig, langt mere interessante, end de glade julesange. Jeg har selv haft mine temmelige tragikomiske "Bridget Jones" øjeblikke midt i hjerternes fest, og det inspirerede mig til at skrive mit bud på en julesang med orgel, trommer og det hele," fortæller Nille Nyc.

Hun er en ægte fighter, som sprang ud som artist og producer i en sen alder. Hun har udgivet fem elektro-pop singler, som alle er blevet taget godt imod. Blandt andet blev hendes single "Safe Island" spillet i radioen - både i Danmark (DR P3), i Mexico og i UK. Nille Nyc arbejder nu på sit debutalbum "PowerPainPillsPercussion", som udkommer snart.

Julesinglen "Wiser" udkom digitalt fredag 22. november.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk