16. januar 2019
Tatiana Kisselova og Nikolaj Skaaning giver forårskoncert på Teaterbygningen.
Tatiana Kisselova og Nikolaj Skaaning giver forårskoncert på Teaterbygningen.
Foto: ELENA BELEVA NTSEVA
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køgeduo kalder igen foråret frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køgeduo kalder igen foråret frem
LørdagsAvisen - 13. februar 2018 kl. 08:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tatiana Kisselova og Nikolaj Skaaning indledte deres musikalske samarbejde i 2015, og det har siden resulteret i mange mindeværdige musikalske stjernestunder for publikum rundt omkring i landet. Der sker noget særligt, når disse to musikalske mennesker går på scenen sammen. Deres musikalitet, deres energi, deres professionalisme og ikke mindst deres humør smitter publikum i den grad, at alle går lettere og gladere derfra, end de kom.

Publikum blive udsat for et bredt repertoire inden for opera, operetter, musical, jazz, sange, klaverstykker, herunder også firehændig, med en energi der ryger ud over scenekanten. På programmet er ofte de store komponister repræsenteret som Mozart, Puccini, Lehar, Gershwin, Andrew Iloyd Webber, Dunaevskij og Händel samt mange flere.

Lige nu synes foråret langt borte, men bare rolig for den glade duo har gjort det til en tradition at lægge deres forrygende forårskoncert allerede i slutningen af februar. "5 minutter i forår" er navnet på forårskoncerten i Køge på Teaterbygningen lørdag 24. februar. De to vil igen i år danne musikalsk par og har filmmusik, musical-highlights, opera- og operettetoner på programmet. Der bliver overraskelser i form af en eller flere, der gæsteoptræder med Tatiana og Nikolaj.

Billetter til denne forårsfriske koncert kan købes på www.billetto.dk eller i Bogladen i Køge til en pris af 150 kroner.mart

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk