21. juli 2019
Aktivitetschef i Køge Handel, Katja Jensen og Creative Director i WeCreateMagic, Nojus Sabalis glæder sig til at byde køgenserne indenfor til et gigantisk flot animationsshow, bygget over byen og dens historie, på Køge Torv. Foto: pm.
gallery icon

Se billedserie

Aktivitetschef i Køge Handel, Katja Jensen og Creative Director i WeCreateMagic, Nojus Sabalis glæder sig til at byde køgenserne indenfor til et gigantisk flot animationsshow, bygget over byen og dens historie, på Køge Torv. Foto: pm.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Hønen som historisk inspiration til Sansernes nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Hønen som historisk inspiration til Sansernes nat
Opdateret 13. marts 2019 kl. 08:37
LørdagsAvisen - 13. marts 2019 kl. 08:22
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Handel byder fredag den 29. marts på fredagsåbent - hvor butikkernes holder åbent til kl. 22.00 - men denne gang bliver det ikke en helt almindelig fredags aftenåbent.

"Denne fredag aften bliver helt speciel. Det bliver en aften hvor køgenserne skal opleve et helt fantastisk 3D animationsshow bygget over historier fra Køge by og med den historiske Køge Høne som en rød tråd gennem hele historien", fortæller aktivitetschef i Køge Handel, Katja Jensen.

Køge Handel har engageret WeCreateMagic til at fremføre animationsshowet, som den smukke bygning på Torvet 14 - som huser Nordea - som lærred.

"Det bliver en mega stor "waaaau" og "neeeej, så du det" oplevelse for hele familien, når Køge hønen bevæger sig gennem et fantastisk show, hvis overordnede handling vi ikke her skal afsløre overfor borgerne. Men der er lagt op til en fantastisk aften hvor der skal leges med sanserne - sanseoplevelser af både lys og lyd", garanterer Creative Director i WeCreateMagic, Nojus Sabalis.

Nojus Sabalis fortæller, at det er første gang showet opføres i Køge - og at alle de shows som WeCreateMagic har opført i Danmark siden 2009 har været meget forskellige.

"Ikke to shows har været ens", fastslår han.

Både før og under showet vil der være børnetegninger via en stor børne-tegnekonkurrence som Nordea afholder, og som allerede er gået i luften.

"Showet fremføres tre gange fredag aften - kl. 20.00, kl. 21.00 og kl. 21.30 - og er det ikke muligt at være på Køge Torv fredag aften, skal man ikke fortvivle, da showet også vises lørdag aften den 30. marts kl. 20.00 og kl. 21.00. Hvert show varer ca. 20 minutter. Fredag aften bliver en aften fyldt med sanser i Køge by og dens butikker. Allerede kl. 19.00 startes op med et ildshow på Kulturtorvet. Ildshowet kan herefter opleves på Stationstorvet og Køge Torv. Medlemmer fra Gymnastikforeningen Køge Bugt vil stå med fakler rundt omkring Køge Torv, opføre dans forskellige steder rundt i byen og meget mere.

WeCreateMagic begynder opstillingen af udstyret allerede onsdag - fredag skal Nordea-bygningens vinduer dækkes til med folie.

Køge Handel varetager afspærring af Torvets østlige og nordlige gader fra fredag kl. 14.00 og hele lørdagen, mørklægning af gadebelysning m.m.

Køge Handel står bag Sansernes nat i samarbejde med Nordea Køge og Køge Kommunes Kulturpulje.

Mere omkring sansernes nat i Køge følger her i LørdagsAvisen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk