21. oktober 2019
Der er mange byggearbejder i gang i Køge i disse år. Arkivfoto.
gallery icon

Se billedserie

Der er mange byggearbejder i gang i Køge i disse år. Arkivfoto.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge: Gode råd at hente når det støjer og vibrerer i nabolaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge: Gode råd at hente når det støjer og vibrerer i nabolaget
LørdagsAvisen - 10. juli 2019 kl. 16:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Kommune står klar med vejledning til de borgere, der bor tæt på nogle af de store bygge- og anlægsarbejder, der skyder op rundt omkring.

Borgere kan i pjecen "Støj og rystelser ved anlægsarbejder", blandt andet finde hjælp til, hvem der har ansvaret for byggeriet og hvem der kan kontaktes, hvis uheldet er ude.

Køge Kommune er i rivende udvikling og med udvikling følger også nye bygge- og anlægsprojekter.

De mange byggearbejder bringer på sigt både vækst og nyskabelse med sig, men på den korte bane, kan det også betyde støj, støv og vibrationer. Og det er ikke altid sjovt at være nabo til den slags.

Derfor har Køge Kommune udarbejdet pjecen "Støj og rystelser ved anlægsarbejder - Hvilken betydning har det for dig?", hvor borgere med byggeri i baghaven, kan læse mere om blandt andet opgave- og ansvarsfordelingen mellem bygherren, entreprenøren og grundejerne.

I pjecen findes der også gode råd om, hvad man som nabo til et kommende byggeri kan gøre både før, under og efter byggeriet er i gang for at sikre sig bedst muligt.

"Som kommune holder vi skarpt øje med at både bygherre og entreprenør, går til opgaven på en ordentlig måde. Det betyder blandt andet, at de i god tid skal informere naboerne og at de følger de regler og retningslinjer, der findes for støjgrænser og arbejdstider", siger Niels Rolskov, formand for Klima- og Planudvalget.

Pjecen "Støj og rystelser ved anlægsarbejder - Hvilken betydning har det for dig?", ligger tilgængelig på www.koege.dk/kommunen/Her-udvikler-vi-KK/BygKoege.aspx, hvor borgere også kan finde væsentlige informationer om byggerier og hvem, der kan kontaktes, hvis der opstår tvivlsspørgsmål.

Interesserede kan finde mere information om de igangværende byggepladser på kommunens hjemmeside www.koege.dk/borger/Transport-rejser-trafik-og-veje/Her-graver-vi.aspx.

pm

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk