20. januar 2020
Susanne Krumbæk Jørgensen fra LørdagsAvisen overrækker blomster og diplom til butikschef Anne-Marie Jensen. Ved siden af hende ses Jytte Andersson, der har været hos Rokkjær siden 1982 og yderst til venstre Lis Hartmann.
gallery icon

Se billedserie

Susanne Krumbæk Jørgensen fra LørdagsAvisen overrækker blomster og diplom til butikschef Anne-Marie Jensen. Ved siden af hende ses Jytte Andersson, der har været hos Rokkjær siden 1982 og yderst til venstre Lis Hartmann.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubel hos Rokkjær på Torvet i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubel hos Rokkjær på Torvet i Køge
LørdagsAvisen - 12. september 2019 kl. 11:26
Af Jørgen Petersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som regel skal der noget til at "lukke munden" på pigerne hos Rokkjær på Torvet i Køge, men da LørdagsAvisen forleden kom forbi med en buket blomster og et diplom, som det synlige bevis på, at den kendte dametøjsforretning var blevet kåret til den mest servicemindede butik i Køge i august måned, så blev de godt nok tavse - for en kort stund. Det skal lige tilføjes, at vi kom på et tidspunkt, hvor kun 3 af de i alt 6 piger var på arbejde, så det satte i sig selv en begrænsning på "støjen", men som nævnt varede det også kun ganske kort tid. Da overraskelsen havde sat sig brød både jubel og glæde løs, men butikschef Anne-Marie Jensen blev dog synligt overrasket, og vidste ikke rigtigt, hvor hun skulle gøre af sig selv.

Rokkjær har i en "menneskealder" været en af Køges førende forretninger indenfor damekonfektion, og efter starten i Vestergade i december 1966, flyttede Else Rokkjær butikken til Køge Torv, i ejendommen på hjørnet af Torvet og Nørregade (gågaden). Forretningen har altid haft ry for at holde på sit personale i mange år, og det har skabt den gode stemning, som vore læsere mener burde belønnes med titlen som den mest servicemindede i august måned. Dommerkomiteen med borgmester Marie Stærke i spidsen var heller ikke i tvivl. Butikken har i flere måneder været lige ved, men måtte altså vente til august med at blive kåret.

Blandt de læsere, der har stemt på Rokkjær har vi trukket lod om en flot kurv med købmandsvarer, og vinder blev Hanne Kjøller fra Køge, som kan afhente kurven på vores kontor Torvet 19, 1.sal.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk