5. juni 2020
Fire jazzmusikere gav beboerne på Sandmarksbo en sjælden livemusik-oplevelse i weekenden.
gallery icon

Se billedserie

Fire jazzmusikere gav beboerne på Sandmarksbo en sjælden livemusik-oplevelse i weekenden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz på sikker afstand i Sandmarksbo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz på sikker afstand i Sandmarksbo
Ugeavisen Køge - 06. april 2020 kl. 13:45
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagene kan blive lange for tiden, hvor mange aktiviteter er aflyst, men i weekenden var der gang i den på Sandmarksbo i Køge, da et jazzband lagde vejen forbi for at spille for beboerne.

”Det var så flot, og beboerne var virkelig glade for det,” fortæller Erling Møller, der er ejendomsmester på Sandmarksbo, om den improviserede ”koncert” som i denne forsamlingsløse tid naturligvis foregik på den måde, at beboerne på Sandmarksbo kunne nyde musikken fra deres egne boliger.

”Jeg talte med en af mine musikervenner om det i torsdags, og jeg kender Erling godt, så vi fik hurtigt sat det i stand. Og heldigvis blev der taget rigtig godt imod det blandt beboerne. Folk sad med åbne vinduer og døre og nød musikken,” fortæller en af musikerne, Lars M. Nielsen.

Han og de andre jazzmusikere gik rundt i en god times tid og spillede fire forskellige steder i området, så alle fik mulighed for at opleve bandet. Det bestod af Lars M. Nielsen på kontrabas, Morten Hertz på trombone, Jørgen Christensen, klarinet og sang, samt Carsten Henningsen, banjo og sang. De spiller i forskellige bands til daglig men var altså samlet til lejligheden.

”Du kan jo kalde os Sandmarksbo Jazzband,” griner Lars M. Nielsen, der ikke vil udelukke en ny samling af jazzbandet.

”Muligheden er der. Vi har jo ingen spillejob for tiden, når spillestederne er lukkede, og for os var det også bare rigtig hyggeligt at komme ud og spille musik og få en skæg oplevelse,” fortæller han.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk