13. december 2019
Jesper Falck. Privatfoto.
Jesper Falck. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: IF Frem Bjæverskov ansætter ny cheftræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

IF Frem Bjæverskov ansætter ny cheftræner
LørdagsAvisen - 18. juli 2019 kl. 08:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Serie 1-klubben IF Frem Bjæverskov Fodbold har ansat Jesper Falck som ny cheftræner.

Jesper Falck er A-licens træner med erfaring som assistenttræner i FC Roskilde, træner for FC Roskildes reservehold og 2. divisionstræner for Greve Fodbold.

Jesper Falck er tidligere professionel fodboldspiller hvor han har spillet for en række danske klubber såvel som den østrigske klub SC Bregenz.

I Danmark spillede Jesper Falck for FC Roskilde, Lyngby FC, AB, Herfølge BK og B.93, og vandt bl.a. Pokalturneringen i 1999 med AB.

Fra 1994 til 2004 spillede Jesper Falck 226 kampe i Superligaen, og scorede 35 mål for Lyngby, AB og Herfølge. Han var en del af det Herfølge-hold, der i 1999-2000 vandt den danske Superliga.

Jesper Falck skal i den kommende sæson træne IF Frem Bjæverskovs nyoprykkede Serie 1 hold og får Jens Brøchner Jensen som assistent.

"Vi har haft forskellige muligheder, men vi syntes det er et kæmpe scoop, at kunne lave en aftale med Jesper Falck. Han kommer med en erfaring fra et højere niveau og kan bidrage til den udvikling vi har i klubben", fortæller IF Frem Bjæverskovs formand, Jacob Jørgensen.

Jesper Falck tiltræder med øjeblikkelig virkning og skal første gang stå i spidsen for holdet fredag den 16. august når turneringen starter med en udekamp mod Solrød FC.

pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk