23. marts 2019
Sidste års modtagere af integrationspriserne - 22. november findes vinderne af dette års priser.
Sidste års modtagere af integrationspriserne - 22. november findes vinderne af dette års priser.
Foto: Tina Hesselbjerg, Hastrup, Køge, Danmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem får årets integrationspriser?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem får årets integrationspriser?
LørdagsAvisen - 19. november 2018 kl. 11:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hver eneste dag er der mennesker, der knokler for at fremme integrationen både blandt frivillige og virksomhederne i Køge Kommune. Integration er en indsats, som både virksomheder, foreninger og private må engagere sig i, for at vi hele tiden kan udvikle os sammen. Derfor benytter Integrationsrådet i Køge Kommune sig hvert år af lejligheden til at hædre nogle af dem - både frivillige borgere og virksomheder - der dagligt gør en stor indsats for, at etniske minoriteter bliver en endnu større del af lokalsamfundet.

Uddelingen af årets integrationspriser finder sted 22. november kl. 15-16.30 på Center for Dansk og Integration, Ølby Centervej 53, Køge og alle borgere er velkomne til at deltage i fejringen. "Køge Kommune og resten af det officielle Danmark kan ikke løfte integrationsopgaven alene. Det er nødvendigt at hele samfundet hjælper til og ildsjælene i lokalsamfundene er en afgørende del af integrationen. "Derfor er jeg stolt over, at vi igen i år har fået mange gode indstillinger af både frivillige og virksomheder, der gør en fantastisk indsats for integrationen i Køge Kommune," siger Dennis Hedegaard, formand for Integrationsrådet.

Prisuddelingen er samtidig en lejlighed for borgerne til at komme og se Køge Kommunes Center for Dansk og Integration, hvor en stor del af kommunens integrationsarbejde foregår. Både flygtninge og andre, der er kommet, fordi de har fået arbejde i Danmark bliver blandt andet undervist i det danske sprog og kultur på Centeret for Dansk og Integration i Ølby Center.

Der er i år to integrationspriser der skal findes vindere til. Frivillighedsprisen på 5000 kroner går til Køge Kommunes bedste frivillige indsats blandt private borgere. Erhvervsprisen på 15.000 kroner går til en virksomhed, der fremmer inklusion og medborgerskab i en særlig grad her i Køge Kommune. I år er der seks stærke kandidater til frivillighedsprisen, mens der også er seks virksomheder indstillet til erhvervsprisen for deres fremragende indsats.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk