13. december 2018
HB Køge fik en god start på foråret med en sejr i den første hjemmekamp. Arkivfoto
HB Køge fik en god start på foråret med en sejr i den første hjemmekamp. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge i skarp jagt på oprykningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge i skarp jagt på oprykningen
LørdagsAvisen - 13. marts 2018 kl. 17:35
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge fik en perfekt start på foråret, selv om rammerne var lidt usædvanlige, da det i weekenden endte med en 3-2 sejr over topholdet Thisted i opgøret, der måtte afvikles på kunstgræsset ved Rishøj Stadion, da det på grund af den seneste tids vintervejr ikke var muligt at spille den på Capelli Sport Stadion i Herfølge.

Blot 419 tilskuere var på plads til forårspremieren, men de fik masser at glæde sig over i opgøret. For eksempel fortsatte topscorer Martin Koch Helsted, hvor han slap i efteråret, da han satte føringsmålet ind efter 17 minutter - det var hans 14. mål i sæsonen, hvilket gør ham til rækkens suveræne topscorer. Der var også et debutantmål at varme sig på ved banen i Rishøj, for venstrebacken Gregers Arndal-Lauritzen, der er lånt i Brøndby, scorede til 2-1 hen mod slutningen af 1. halvleg. Desuden blev det også til debut til Liam Jordan, der kom ind i stedet for matchvinderen Kristian Andersen nogle minutter efter, at sidstnævnte havde score til 3-2, som altså også blev kampens resultat.

"Jeg er en rigtig glad træner, når vi slår så dygtigt et hold som Thisted. Det er et rigtig svært hold at spille imod. De er jo allerfarligst, når vi selv har bolden, og man ved, at så snart man selv laver en fejl, så ligger bolden oppe i den anden ende, og det så man også ved udligningen til 1-1. Derfor var det vigtigt, at vi begrænsede de fejl, og det synes jeg, vi gjorde," sagde en tilfreds HB Køge-træner Henrik Lehm efter kampen til hbkøge.dk.

Med sejren holder HB Køge trit med toppen af rækken, hvor Thisted fortsat er på andenpladsen, men hvor der kun er fire point mellem nr. 2 og 7. Viborg er også blandt de hold, der jagter en af oprykningspladserne, og det er samtidig HB Køges næste modstander. HB Køge skal således en tur til det midtjyske søndag 18. marts, hvor kampen spilles klokken 13.45.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk