18. januar 2021
Der var fuld fart på første træningspas - her en situation fra træningen. Det er nytilkomne Mark Gundelach med bolden. Foto: pm.
gallery icon

Se billedserie

Der var fuld fart på første træningspas - her en situation fra træningen. Det er nytilkomne Mark Gundelach med bolden. Foto: pm.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge har indledt forberedelserne til jubilæumssæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge har indledt forberedelserne til jubilæumssæsonen
Ugeavisen Køge - 24. juni 2019 kl. 13:45
Af Per Møller

Mandag formiddag indledte HB Køges førsteholdstrup forberedelserne til den kommende 2019/20 sæson, der indledes med en udekamp mod Nykøbing FC søndag den 28. juli.

Trænerduoen Morten Karlsen og Kim Daugaard satte straks fra start fart på træningen, og truppen fik lov at svede godt i det varme sommervejr.

Blandt aktørerne sås bl.a. de nytilkomne Mark Gundelach der er vendt tilbage til HB Køge efter et par sæsoner i FC Roskilde. Gundelach har indgået en to-årig aftale med Svanerne. Også en anden spiller, der er vendt hjem til Køge, Stephan Petersen var med. Desuden nogle prøvespillere som nu skal gøres deres bedste for at overbevise HB Køges trænerteam og sportsdirektør Per Rud om at de skal have tilbudt en kontrakt med klubben.

HB Køge, der fylder 10 år på mandag den 1. juli, spiller sin første af i alt seks træningskampe på lørdag den 29. juli kl. 14.00 mod Lyngby på Lyngby Stadion.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk