19. juni 2019
Topscorer Martin Koch Helsted og HB Køge havde ikke marginalerne med sig mod Silkeborg IF. Torsdag aften skal Svanerne forsøge at få heldet på deres side i udekampen mod Hvidovre IF. Foto: hjj.
Topscorer Martin Koch Helsted og HB Køge havde ikke marginalerne med sig mod Silkeborg IF. Torsdag aften skal Svanerne forsøge at få heldet på deres side i udekampen mod Hvidovre IF. Foto: hjj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge: Vi skal have vendt bøtten - nu!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge: Vi skal have vendt bøtten - nu!
LørdagsAvisen - 18. oktober 2018 kl. 11:31
Af Per Møller
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går ikke altid efter fortjeneste i fodbold. For gjorde det det, så havde HB Køge fået minimum det ene point i søndagens hjemmekamp mod Silkeborg IF. Nu blev det i stedet til et nederlag på 1-2. Dermed har HB Køge spillet fire kampe i streg uden sejr hvilket har bragt forfølgerne i toppen af NordicBet Ligaen tættere på Svanerne.

Holdets anfører, Henrik Madsen, ærgrer sig også over resultatet af søndagens kamp, men er fuld af optimisme for de resterende seks kampe i efterårssæsonen - hvor den første af disse afvikles allerede i aften, torsdag den 18. oktober kl. 19.00 mod Hvidovre IF på Hvidovre Stadion.

"Vi efterlod et godt indtryk fra kampen i søndags. Vi jagtede og jagtede og forsøgte alt på at få den udligning - uden held. Vi havde ikke dygtigheden, heldet og marginalerne med os i den kamp. Vi havde gode og store muligheder - men sådan er der i fodbold, og vi må videre. Det er fint at vi skaber chancerne - så skal målene nok komme igen. Men den periode vi er inde i med kun to points i fire kampe er ikke hvad vi havde håbet på. OK, vi har også haft en serie af kampe mod de tre Superliganedrykkere samt Viborg som betragtes som den store favorit til en direkte oprykning, uden at det skal være en undskyldning. Vi skal i gang igen - vi vil ikke stå tilbage", siger Henrik Madsen til LørdagsAvisen.

Som nævnt så står Hvidovre IF på programmet torsdag aften - kampen sendes på TV 3 Sport og er HB Køges femte TV-kamp i træk - og det er en kamp, hvor HB Køge får gode muligheder for at vende bøtten.

"Vi ved hvad Hvidovre står for. Vi kender dem og ved at de har et godt hold og at de kommer fra en dugfrisk storsejr på 5-1 over Thisted i søndags. Men vi fokuserer ikke så meget på dem - vi fokuserer i stedet rigtig meget på os selv, på at vi skal ud og levere. Niveauet i NordicBet Ligaen er så tæt mellem holdene at der ikke er nogen nemme kampe - vi skal være klar på dagen. Ingen kan tillade sig ikke at lever 100 procent", fastslår HB Køge-kaptajnen.

HB Køge kan stille med stærkeste bruttotrup til kampen - ingen skader, ingen karantæner.

"Vi er klar til kamp. Vi skal have vendt bøtten - nu", slutter en optimistisk Henrik Madsen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk