24. maj 2019
Louis Nielsen Køge og chefoptiker Jesper Eghøje fejrer Louis Nielsens 40-års fødselsdag og giver derfor gratis synstest og gratis briller til alle, der bliver 40 år den 9. november.
Louis Nielsen Køge og chefoptiker Jesper Eghøje fejrer Louis Nielsens 40-års fødselsdag og giver derfor gratis synstest og gratis briller til alle, der bliver 40 år den 9. november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Giver gratis briller til 40-års fødselarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Giver gratis briller til 40-års fødselarer
LørdagsAvisen - 08. november 2018 kl. 09:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Louis Nielsen Køge fejrer 40-års fødselsdag og inviterer alle, der bliver 40 år den 9. november, ned til en ekstra fødselsdagsgave, nemlig en gratis synstest og gratis briller efter eget valg. Det er 40 år siden, at Louis Nielsen åbnede sin første butik i Danmark, det skete i Aalborg. Siden er det blevet til åbningen af i alt 77 butikker, herunder selvfølgelig den lokale Louis Nielsen Køge.

Derfor fejrer chefoptiker Jesper Eghøje og kollegerne de 40 år ved at tilbyde gratis synstest og gratis briller til alle, der bliver 40 år på Louis Nielsens fødselsdag den 9. november.

"Fylder du selv 40 år den 9. november, så kig ned og få en gratis synstest og et par gratis briller. Der er frit valg på alle hylder og ingen begrænsninger. Hvis du ikke selv fylder år den dag, så sig det endelige videre," fortæller Mads Nygaard, der er adm. direktør for Louis Nielsen og Louis Nielsens første optikerelev nogensinde.

Jesper Eghøje anbefaler, at 40-års fødselarerne booker tid i forvejen til synstest i butikken den 9. november. Det sker ved at komme ned i butikken, ved at booke tid online eller ved at ringe til butikken.

"For at være sikker på at få en tid, anbefaler vi at bestille tid i forvejen, og så håber vi, at der kommer flere fødselarer forbi på dagen, hvor de fylder rundt," siger han.

Louis Nielsen i Køge gør opmærksom på, at fødselaren skal huske at medbringe dokumentation for sin fødselsdag den 9. november.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk