22. april 2019
Der er altid mange spændende effekter ved Lions store Antik- og kræmmermarked søndagen før festugen for alvor starter. Arkivfoto: jcj.
Der er altid mange spændende effekter ved Lions store Antik- og kræmmermarked søndagen før festugen for alvor starter. Arkivfoto: jcj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortsat ledige stadepladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortsat ledige stadepladser
LørdagsAvisen - 16. juli 2018 kl. 06:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Festuge i uge 35 begynder traditionen tro med et kæmpe antik- og kræmmermarked i Køge bys centrale gader og på torvet.

Hele centrum spærres af for at gøre plads til det store marked, der holder åbent for publikum fra kl. 09.00-16.00.

Det hele foregår søndag den 26. august på den første dag i Køge Festuge. Og der er gratis adgang.

Men nu skal de sidste kræmmerfolk på banen, hvis de vil være med.

Man kan tilmelde sine stande og stader på hjemmesiden www.koegelions-aktiviteter.dk, så Brogade og Torvet kan blive fyldt op med livlig handel med alt muligt.

Alle antik- og kræmmerfolk - både de private og professionelle - kan faldbyde deres mange forskellige ting og sager, som de ligger inde med. Samtidig får børnene deres helt eget loppemarked i Torvebyen. Her sælger børn deres brugte legetøj og andet, som de er trætte af.

Nyt i 2018 er, at der kan indgå salg af fødevarer og uddeling af smagsprøver. Fødevarestyrelsens hygiejnekrav og lovgivningen herom skal dog overholdes. Og det skal bemærkes, at der ikke må foregå salg af eller udskænkning af alkohol.

"Det er 14. gang vi arrangerer Antik- og kræmmermarked. Salget af stadepladser går fint, men der er plads til flere", siger Lions Club Køges ledende organisator, Jens Grubbe.

"Vi gør rigtig meget for at kræmmerfolket skal føle sig vel tilpas og tilfredse. Fra tidligere markedsdage ved vi, at tilfredsheden og glæden blandt kræmmerfolket er stor, for der plejer virkelig at blive solgt en masse. Vejret plejer også at være fint, så alt i alt kan både kræmmere og et købedygtigt publikum se frem til en spændende og herlig oplevelse".

Nu gælder det blot om at tilmelde sig som kræmmer, hvis man endnu ikke har nået det. Som publikummer opfordres man til at slå kryds i kalenderen ved søndag den 26. august til et besøg på det stort anlagte Antik- og kræmmermarked og Børnemarked i Køge bymidte.

"Der er som nævnt gratis adgang, ingen biltrafik og masser af alskens ting og sager at se på og købe", slutter Jens Grubbe.pm

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk