19. maj 2019
Mads Fuglede holder foredrag om USA?s kurs i disse år. Det sker hos Brasserie Baum i Køge.
Mads Fuglede holder foredrag om USA?s kurs i disse år. Det sker hos Brasserie Baum i Køge.
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag "Hvor er USA på vej hen?"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag "Hvor er USA på vej hen?"
LørdagsAvisen - 13. januar 2019 kl. 07:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

LOF Køge tilbyder nu en ny foredragsrække med Brasserie Baum i Køge som ramme. Første foredrag bliver 30. januar klokken 19-21 med Mads Fuglede, og det handler om USA og det kaos, der følger i sporet på Donald Trump.

I generationer har mange opfattet USA som den trygge "storebror", der passede på Vesten og holdt ro i verden. En storebror som vi kunne stole på som allieret og samarbejdspartner. Efter Trump blev præsident er tingene vendt på hovedet og hvad betyder det for USA som helhed - og landets forhold til Vesten og den øvrige verden? Og hvor er USA på vej hen?

Denne aften kan du høre Mads Fuglede's betragtninger og kommentarer om det USA, vi oplever i dag. Mads Fuglede har beskæftiget sig med amerikansk politik som fast kommentator på TV2 ved de amerikanske præsidentvalg i 2008 og 2012 og som medvært for præsidentvalget i 2016 samt som forfatter og foredragsholder. Mads Fuglede er uddannet cand.mag. i historie og filosofi fra Aarhus Universitet og har undervist i international politik samt USA's historie på en stribe universiteter og højskoler. Siden 2017 har Mads Fuglede desuden været medlem af Folketinget for Venstre.

Som en ekstra service kan man bestille tapas og drikkevarer til 150 kroner pr. person. Tilmelding er nødvendig og sker via lof.dk/koege under foredrag.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk