4. december 2020
Lektor ved Aarhus Universitet Kasper Bro Larsen.
Lektor ved Aarhus Universitet Kasper Bro Larsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag: Hvad siger videnskaben om Jesus?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag: Hvad siger videnskaben om Jesus?
Ugeavisen Køge - 02. december 2019 kl. 17:39

Halleluja for Kasper Bro Larsen, teologisk snushane på Aarhus Universitet, der har sat sig for at optrevle verdenshistoriens største kriminalgåde. Han vil afsløre nogle af kendsgerningerne i Tænkepausen på Køge Bibliotek tirsdag 3. december kl. 19. Et foredrag for alle der er interesseret i vores fælles historie: troende eller ej.

Jesus er en superstar. Alle kender ham, mange forguder ham, og en del historikere tror, han havde sin gang på jorden. Om end han nok ikke gik på vandet. Til gengæld måtte han sluge kamelen og gå fra Herodes til Pilatus blot for at ende på korset. Men hvorfor skulle en jødisk håndværker fra 'Udkantspalæstina' overhovedet derop? Var Jesus militant oprørsleder, gudsbenådet storyteller eller slet og ret Guds søn? Svarene kan man også læse i Kasper Bro Larsens lille bog 'Jesus' som er en del af den populære serie, Tænkepauser.

Lotte Kirkeby Hansen, anmelder ved Kristeligt Dagblad skriver om bogen: "Tænkepauserne fra Aarhus Universitetsforlag er for længst blevet rost til skyerne af anmelderne, og det er der også al mulig grund til at gøre denne gang, da Kasper Bro Larsen let og ubesværet formidler sit enorme og til tider kontroversielle stof."

Bogen kan lånes på biblioteket og som ebog/netlydbog. Billetter til foredraget koster 25 kr. Køb billet på dit lokale bibliotek eller via koegebib.dk.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk