29. marts 2020
Privatfoto.
Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et indblik i livet på Christiansborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et indblik i livet på Christiansborg
LørdagsAvisen - 20. februar 2020 kl. 13:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Det er super fedt at være Folketingsmedlem for SF lige nu. Vi har masser af indflydelse, og vi får gennemført mange spændende tiltag sammen med regeringen".

Sådan sagde folketingsmedlem Jacob Mark på SF Køges årlige, velbesøgte generalforsamling.

Jacob Mark var hovedtaler på den årlige generalforsamling for SF´erne i Køge.

De mange medlemmer fik en spændende beretning om livet på Christiansborg og de spændende regeringsforhandlinger før sommerferien, hvor der for første gang nogensinde blev udarbejdet et fælles forståelsespapir mellem regeringen og dens støttepartier.

Der var mulighed for spørgsmål fra tilhørende, og mange interessante emner blev vendt.

"Generalforsamlingen vedtog to politiske resolutioner, som der skal arbejdes videre med i den kommende tid. SF opfordrer Byrådet til at rejse krav til regeringen om, at sikre direkte tog på "Lille Syd" - strækningen Næstved-Haslev-Køge - via Køge Nord til København H. Ligeledes ønsker vi, at regeringen sikrer løsning/økonomi til at rette op på de meget nedslidte skinner på Østbanen. Vi ønsker dette for at fremtidssikre betjening af strækningen på et serviceniveau tilsvarende niveauet fra dec. 2019. Vi ønsker at sætte fokus på den bedste transport til Køges mange uddannelser og det nye supersygehus", siger byrådsmedlem Thomas Kielgast, SF.

SF´s bestyrelse består efter valget på mødet af formand Heine Rasmussen, næstformand Jan Hansen, kasserer Max Hvornum og de øvrige bestyrelsesmedlemmer er Ida Hegner, Martin Lerbæk, Andreas Bech og Helmut Sørensen.pm

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk